yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Ankara, Aksam Yemegi (17.12.2010)
Ayrica, Sayin Büyükelçi'ye de tesekkürü borç biliriz...
(18-12-2010, Saat: 2:00)sunshine yazdı: Büsracim bende degil onlar, senin çektigin makinede. Bakalim bende merak ediyorum o fotograflari. Atkilic He he bu arada sanatçi dosyan da pek güzeldi. Smile

Tam tetamatiyla geldim Yonsei üniversitesi basvuru forumlari,sonra oyuncu fotograflari felan.Güzeldi ah içimde kaldi sahneye çikip sarki söyleyemeidm. Aglama
Abaza

Bir dahakine bekliyoruz senden bir sarki ama Korece. Onay
Hakkınızı helal edin. ~
Söyleyecegim.Yogun istek aliyorum mikrofona sesim hos çikmasada bir manda yuva yapmis ile baslar Mariaa ile bitiririm Biggrin:muzikgurubu:

(18-12-2010, Saat: 1:29)Mashimaro yazdı: Hersey çok eglenceliydi. Smile Bay Cho, esi ve katilan arkadaslarimla dolu dolu vakit geçirdik. Kalkarken çalan Zorba müzigini hala mirildaniyorum. AlkisAtkilic

Metroda da bunu mu mirildaniyodun yoksa Biggrin

(18-12-2010, Saat: 1:25)kübüs yazdı: Çok güzel bir yemekti. Biggrin Ben bununda altindan çiktim :img-hysterical:
Bay Cho ile egitimden ticarete her konuda bol bol sohbet ettik. Smile
Bana verdigi fikirler ve ufak tefek taktikler için kendisine çok tesekkür ederim.. Biggrin

Bu arada daha önceden tanismis oldugumu bilmeden mr.T ile yeniden tanistik Biggrin
mr.T bana bir saka borçlusunuz.. Abaza

6 ay gecmis üzerinden ne sakasi sen de Biggrin Abaza
(18-12-2010, Saat: 1:52)sunshine yazdı: Katilamacayaktim ama son anda fikir degitirip, evden apar topar çikip gittim yemege. :muzikgurubu: Güzel bir yemekti yine. Smile Bay CHO ve esi Bayan Sook-Gyeong SHIM'e sonsuz tesekkürler. Her ikisi de her zamanki gibi çok sicak ve samimiydiler. Smile Daha önce tanistigim fakat konusma firsati bulamadigim arkadaslarla bol bol konustuk.

Büsramiz çektigi için fotograf makinemi çikartmamistim. Biggrin Iki fotograf çektim sadece, birinde iyi çikmamisiz onu eklemiyorum he he. Onay

Meslekdasim Ümran ve ben. Ne çok ortak yönümüz varmis Ümran. Atkilic

Bu arada Mr.T memnun kaldin mi bakayim? Biggrin

[Resim: sdc10633.jpg]

Ümran hocam sormak lazim Tuba Abaza
(18-12-2010, Saat: 2:16)mr.T yazdı: 6 ay gecmis üzerinden ne sakasi sen de Biggrin Abaza

Banane ben sakami isterim :img-bee: Biggrin Ödesecegiz bekle ve gör sen.. :img-bee:

6 ay falan bahane islemez bana Teoman bey.. Biggrin
(18-12-2010, Saat: 2:00)sunshine yazdı: Büsracim bende degil onlar, senin çektigin makinede. Bakalim bende merak ediyorum o fotograflari. Atkilic He he bu arada sanatçi dosyan da pek güzeldi. Smile

Güzel çikmissiniz kizlar. Birazdan ekleyecegim fotograflari. Smile
Taraniyor simdi. Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Çok güzel ya. Çok güzel bir imkaniniz var. Smile
Fotograflari bekliyoruz. Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi