yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Ankara, Aksam Yemegi (17.12.2010)
Çok güzel bir yemekti. Biggrin Ben bununda altindan çiktim :img-hysterical:
Bay Cho ile egitimden ticarete her konuda bol bol sohbet ettik. Smile
Bana verdigi fikirler ve ufak tefek taktikler için kendisine çok tesekkür ederim.. Biggrin

Bu arada daha önceden tanismis oldugumu bilmeden mr.T ile yeniden tanistik Biggrin
mr.T bana bir saka borçlusunuz.. Abaza
Çok keyifli bir yemekti. Bay CHO ve esi Mrs. Sook-Gyeong SHIM'e tesekkür ederiz...
Çok güzel ve keyifli bir yemekti öncelikle Bay CHO ve esine Hilmi Beye tesekkür ederim. Tanidigim ve bugün tanisma firsati buldugum arkadaslarima da tesekkür ediyorum hersey çok güzeldi Onay
Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka,
Sana gül bahçesini kim açar benden başka!

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git!
(18-12-2010, Saat: 1:29)kiday baksi yazdı: Çok keyifli bir yemekti. Bay CHO ve esi Mrs. Sook-Gyeong SHIM'e tesekkür ederiz...

Katiliyorum.
Bay CHO ve esi Mrs. Sook-Gyeong SHIM'e tesekkür ederiz.
Diger katilan arkadaslara da tesekkürler. Keyifli bir aksam yemegi geçirdik. Smile
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Bay CHO ve Esi Mrs. Sook-Gyeong SHIM'e bizlere göstermis olduklari ilgi için çok tesekkür ederim.Çok güzel, sicak ve bol sohbetli bir ortamdi,hersey çok güzeldi katilan tüm dostlarimi çok seviyorum Smile
Hani içimden gelmedi de degil.Sahneye çikip iki Korece sarki söylemek ama
o bagiran kadindan bana sira gelmedi.Yemegin sonuna dogru türkçe sarkilardan keyif aldim açikcasi.
Abaza

Katilamacayaktim ama son anda fikir degitirip, evden apar topar çikip gittim yemege. :muzikgurubu: Güzel bir yemekti yine. Smile Bay CHO ve esi Bayan Sook-Gyeong SHIM'e sonsuz tesekkürler. Her ikisi de her zamanki gibi çok sicak ve samimiydiler. Smile Daha önce tanistigim fakat konusma firsati bulamadigim arkadaslarla bol bol konustuk.

Büsramiz çektigi için fotograf makinemi çikartmamistim. Biggrin Iki fotograf çektim sadece, birinde iyi çikmamisiz onu eklemiyorum he he. Onay

Meslekdasim Ümran ve ben. Ne çok ortak yönümüz varmis Ümran. Atkilic

Bu arada Mr.T memnun kaldin mi bakayim? Biggrin

[Resim: sdc10633.jpg]

Hakkınızı helal edin. ~
(18-12-2010, Saat: 1:52)sunshine yazdı: Katilamacayaktim ama son anda fikir degitirip, evden apar topar çikip gittim yemege. :muzikgurubu: Güzel bir yemekti yine. Smile Bay CHO ve esi Bayan Sook-Gyeong SHIM'e sonsuz tesekkürler. Her ikisi de her zamanki gibi çok sicak ve samimiydiler. Smile Daha önce tanistigim fakat konusma firsati bulamadigim arkadaslarla bol bol konustuk.

Büsramiz çektigi için fotograf makinemi çikartmamistim. Biggrin Iki fotograf çektim sadece, birinde iyi çikmamisiz onu eklemiyorum he he. Onay

Meslekdasim Ümran ve ben. Ne çok ortak yönümüz varmis Ümran. Atkilic

Bu arada Mr.T memnun kaldin mi bakayim? Biggrin

[Resim: sdc10633.jpg]

Bence çok güzel çikmissiniz.Benimle olan fotografinida merak ediyorum kaç tane çektik acaba olmadi olmadi diye. Zuhaha

Büsracim bende degil onlar, senin çektigin makinede. Bakalim bende merak ediyorum o fotograflari. Atkilic He he bu arada sanatçi dosyan da pek güzeldi. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
(18-12-2010, Saat: 1:52)sunshine yazdı: Katilamacayaktim ama son anda fikir degitirip, evden apar topar çikip gittim yemege. :muzikgurubu: Güzel bir yemekti yine. Smile Bay CHO ve esi Bayan Sook-Gyeong SHIM'e sonsuz tesekkürler. Her ikisi de her zamanki gibi çok sicak ve samimiydiler. Smile Daha önce tanistigim fakat konusma firsati bulamadigim arkadaslarla bol bol konustuk.

Iyi ki geldin canim. Bir degisiklik oldu ya. Smile Opucuk
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi