yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 5thYear Hatay Kimchi Ramyeon Day/Korea-Fans 5.Yil Hatay Kimchi Ramyeon Gün
Fotograflar Facebook sayfamiza eklenmistir. ^^

>>> http://www.facebook.com/media/set/?set=a...063&type=1
(29-01-2012, Saat: 0:17)seyhan yazdı:
(28-01-2012, Saat: 22:28)Maria yazdı: [Resim: dscn2881c.jpg]

Çok güzel çekmissin beni Ayse Tuba.Sanki veda eder gibiyim.Bugün benim için çok anlami vardi.Bir tanesi es zamanli bulusmada Hatay'inda yer almasi, Sabah Antakya'ya dogru yola çiktigimda Manavin önünden geçerken Becuyu gördügüm o an!Heyecanla manava dalip"Becu gelmis" demem.Hayatimda ilk defa Kimçi yapilisina bizzat dahil olmam.Ikinci bir süpriz daha var.Benim için çok çok önemli.Onun belirsizligi ve duygusalligi ile belkide benim için veda bulusmasi gibiydi.Her sey 3 Subat'ta belli olacak.Hakkimda hayirlisi diyorum.Saglicakla kalin.Hepinize gelen arkadaslara gelemeyen arkadaslara, Yakup Bey ve esi Judi Hanima, Meri Hanim ve Özgür Bey'e çok tesekkür ederim.Korea_Fans nice yaslara nice bulusmalara....

Duraga kadar da olsa seninle ilk kez yürüdük, sans eseriydi ama umarim son olmaz. ^^ Gidersen gittigin yerde çok kiymetli olacaksin ve seni birakmak istemeycekler, bizim gibi. Smile Ama eger ki gidemezsen (insallah atanirsin) buradakilerin ne kadar sevinecegini tahmin bile edemiyorum. Biggrin Dedigin gibi hayirlisi olsun abla. Smile
Ya Seyhan abla gidicek misin sen simdi? Sad
Seni sadece 1 kez görmeme ragmen oldukça isinmistim sana... Bir kez daha görmem lazim seni ki öyle gidersin...Sad
Senden ayrilmak zor...:/
(30-01-2012, Saat: 1:39)Rina yazdı: Ya Seyhan abla gidicek misin sen simdi? Sad
Seni sadece 1 kez görmeme ragmen oldukça isinmistim sana... Bir kez daha görmem lazim seni ki öyle gidersin...Sad
Senden ayrilmak zor...:/
Canim benim ayni duygular benim içinde geçerli.Gidecegim kesin degil ama ihtimal var.Bu cuma belli olacak.Hatay'in ve sizlerin yeri bende çok ayri.Ilk Korea Fans bulusmam sizlerle oldu.Beraber birlikte Hatay bulusmalarini bugünlere kadar getirdik.Bir çok engele ragmen.Benim için ilksiniz, çok özelsiniz , çok degerlisiniz.Benim bir çok hayalimi gerçeklestirdiniz çünkü Kalp
Kilis yada Antep'e atanirsam çok mutlu olurum mesela Smile
Hafta sonlari gelirim.Yine benden kurtulus olmaz o zaman.
Çok güzel anlatmissin Seyhan abla Onay
çok güzel eglendik ve ramenlerimizi afiyetle yedikSmile Seyhan abla seni tanidigim için kendimi sansli hissediyorumSmile çok sicak kanli ve sevecen bir insansin. kalbindeki sicaklik güler yüzene yansimisSmile Rina arkadasimizin dediklerine katiliyorum ilk defa görmeme ragmen benimde kanim kaynadi sana karsiSmile umarim her sey gönlünce olur. ilk ve son bulusmamiz olmaz umarim. bu benim ilk Korea-fans bulusmamSmile güzel vakit geçirdim ve güzel insanlar tanidim. Ayse Tuba arkadasimiza da tesekkür ederimSmile dilerim bir daha bulusur ve güzel bir gün geçiririz hep birlikteSmile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Çok tesekkür ederim arkadaslar.Hepinizin iyiligi ve güzelligi sayesinde, her sey karsilikli.Atanamazsam en büyük tesellim sizlersiniz.Sizleri seviyorum.JangArzu Hatay bulusmalarina devam edecegiz.Subat sonu yada Mart basi gibi bir bulusmamiz daha olacak.Bekleriz.
umarim hayirlisiyla atanirsin Seyhan ablaSmile çok sevindim tabi ki mutlaka katilirimSmile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Hepiniz çok seker çikmissiniz. Güzel bir bulusma oldugu her halinden belli. Biggrin

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
(30-01-2012, Saat: 15:33)sagopa yazdı: Hepiniz çok seker çikmissiniz. Güzel bir bulusma oldugu her halinden belli. Biggrin

Tesekkür ederiz.Eglenceliydi.Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi