Korea-Fans 3st Mersin Meeting /Korea-Fans Birinci Mersin Bulusmasi
![[Resim: 03copycopy.png]](http://img812.imageshack.us/img812/5153/03copycopy.png)
Mersin Korea_Fans olarak ilk bulusmamizi gerçeklestiriyoruz. Bu bulusma için daha sakin, birbirimizi daha rahat taniyabilecegimiz nezih bir ortamin olmasini tercih ettik. Bu yüzden de Gönül Kahvesi Marina AVM'de bulusuyoruz.
HAYDI MERSIN'LI KOREA-FANS'LILAR... BIR ARAYA GELIP O GÜZEL GÜNÜN TADINI ÇIKARTALIM.
~ Tarih / Date: 18.03.2012
~ Saat / Time: 14.00-17.00
~ Yer / Place: Gönül Kahvesi - Marina AVM Mersin
~ Içerik: Ilk toplanti oldugu için amacimiz bir araya gelip tanisip, kaynasmak.
Not: Bizlere destek olmak için Adana Kore Fans Team'inden bulusmamiza katilan arkadaslarimiz olacak.
Ayrica Adana Kore Kültür Derneginden Korece Hocamiz Baris Sanko ve esi Sevgi Unni'de bulusmamiza gelecekler
)
~ Katilmak isteyen arkadaslar buraya yazabilir ya da bana (gulumse_) özel mesaj atabilirler. Ya da email adresimden bana ulasabilirler.
e-mail : [email protected]
~~KATILIMCILAR~~
*gulumse_
*brn...
*taiyou
*haneul-mul
*Derya Sarioglu
*esikcini
*pegi
*baris oppa (+1)
*fndplt
*keiko
*bulutsuzgece01
*fundamanaz
*joo yoon
*Heechul Kim
*coracora
![[Resim: 03copycopy.png]](http://img812.imageshack.us/img812/5153/03copycopy.png)
Mersin Korea_Fans olarak ilk bulusmamizi gerçeklestiriyoruz. Bu bulusma için daha sakin, birbirimizi daha rahat taniyabilecegimiz nezih bir ortamin olmasini tercih ettik. Bu yüzden de Gönül Kahvesi Marina AVM'de bulusuyoruz.
HAYDI MERSIN'LI KOREA-FANS'LILAR... BIR ARAYA GELIP O GÜZEL GÜNÜN TADINI ÇIKARTALIM.

~ Tarih / Date: 18.03.2012
~ Saat / Time: 14.00-17.00
~ Yer / Place: Gönül Kahvesi - Marina AVM Mersin
~ Içerik: Ilk toplanti oldugu için amacimiz bir araya gelip tanisip, kaynasmak.
Not: Bizlere destek olmak için Adana Kore Fans Team'inden bulusmamiza katilan arkadaslarimiz olacak.
Ayrica Adana Kore Kültür Derneginden Korece Hocamiz Baris Sanko ve esi Sevgi Unni'de bulusmamiza gelecekler

~ Katilmak isteyen arkadaslar buraya yazabilir ya da bana (gulumse_) özel mesaj atabilirler. Ya da email adresimden bana ulasabilirler.
e-mail : [email protected]
~~KATILIMCILAR~~
*gulumse_
*brn...
*taiyou
*haneul-mul
*Derya Sarioglu
*esikcini
*pegi
*baris oppa (+1)
*fndplt
*keiko