yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans 3st Mersin Meeting /Korea-Fans Üçüncü Mersin Bulusmasi
Korea-Fans 3st Mersin Meeting /Korea-Fans Birinci Mersin Bulusmasi

[Resim: 03copycopy.png]

Mersin Korea_Fans olarak ilk bulusmamizi gerçeklestiriyoruz. Bu bulusma için daha sakin, birbirimizi daha rahat taniyabilecegimiz nezih bir ortamin olmasini tercih ettik. Bu yüzden de Gönül Kahvesi Marina AVM'de bulusuyoruz.
HAYDI MERSIN'LI KOREA-FANS'LILAR... BIR ARAYA GELIP O GÜZEL GÜNÜN TADINI ÇIKARTALIM. Smile

~ Tarih / Date: 18.03.2012
~ Saat / Time: 14.00-17.00
~ Yer / Place: Gönül Kahvesi - Marina AVM Mersin
~ Içerik: Ilk toplanti oldugu için amacimiz bir araya gelip tanisip, kaynasmak.

Not: Bizlere destek olmak için Adana Kore Fans Team'inden bulusmamiza katilan arkadaslarimiz olacak.
Ayrica Adana Kore Kültür Derneginden Korece Hocamiz Baris Sanko ve esi Sevgi Unni'de bulusmamiza gelecekler Smile)

~ Katilmak isteyen arkadaslar buraya yazabilir ya da bana (gulumse_) özel mesaj atabilirler. Ya da email adresimden bana ulasabilirler.
e-mail : [email protected]

~~KATILIMCILAR~~
*gulumse_
*brn...
*taiyou
*haneul-mul
*Derya Sarioglu
*esikcini
*pegi
*baris oppa (+1)
*fndplt
*keiko
*bulutsuzgece01
*fundamanaz
*joo yoon
*Heechul Kim
*coracora
Ilk bulusmalar her zaman çekinceleri olan ama unutulmaz bulusmadir.Mersin de bulunan ve katilma imkani olan herkesin katilmasini tavsiye ediyorum simdiden iyi eglenceler herkese Onay
Mersin'in de diger aktif sehirlerimiz arasina katilacagindan (komsusu Adana gibi) eminim...
Love01 
Bende geliyorum ^^ Adana Team destekçiniz arkadaslar ^_~
~
(27-02-2012, Saat: 23:58)tatlicadii yazdı: Ilk bulusmalar her zaman çekinceleri olan ama unutulmaz bulusmadir.Mersin de bulunan ve katilma imkani olan herkesin katilmasini tavsiye ediyorum simdiden iyi eglenceler herkese Onay

Tesekkür ederim @tatlicadii Smile Umarim unutulmaz,eglenceli ve katilimin çok oldugu bir bulusma olur. ^^
(28-02-2012, Saat: 0:00)kiday baksi yazdı: Mersin'in de diger aktif sehirlerimiz arasina katilacagindan (komsusu Adana gibi) eminim...

Insallah Hilmi Bey Smile) Bakarsiniz Adana'ya rakip oluruz...:P
(28-02-2012, Saat: 0:05)haneul-mul yazdı: Bende geliyorum ^^ Adana Team destekçiniz arkadaslar ^_~

Tesekkür ederiz canim Smile)
Katilimi bol ve eglenceli bir bulusma olur umarim. ^^
Biz Mersin, Adana'nin kardes ili deyip gelelim sen rakip de. Biggrin Oldu mu simdi. Biggrin
(27-02-2012, Saat: 22:22)gulumse_ yazdı:
Korea-Fans 1st Mersin Meeting /Korea-Fans Birinci Mersin Bulusmasi

[Resim: 03copycopy.png]

Mersin Korea_Fans olarak ilk bulusmamizi gerçeklestiriyoruz. Bu bulusma için daha sakin, birbirimizi daha rahat taniyabilecegimiz nezih bir ortamin olmasini tercih ettik. Bu yüzden de Gönül Kahvesi Marina AVM'de bulusuyoruz.
HAYDI MERSIN'LI KOREA-FANS'LILAR... BIR ARAYA GELIP O GÜZEL GÜNÜN TADINI ÇIKARTALIM. Smile

~ Tarih / Date: 11.03.2012
~ Saat / Time: 14.00-17.00
~ Yer / Place: Gönül Kahvesi - Marina AVM Mersin
~ Içerik: Ilk toplanti oldugu için amacimiz bir araya gelip tanisip, kaynasmak.

Not: Bizlere destek olmak için Adana Kore Fans Team'inden bulusmamiza katilan arkadaslarimiz olacak.

~ Katilmak isteyen arkadaslar buraya yazabilir ya da bana (gulumse_) özel mesaj atabilirler. Ya da email adresimden bana ulasabilirler.
e-mail : [email protected]

~~KATILIMCILAR~~
*gulumse_
*brn...
*taiyou
*haneul-mul
*Derya Sarioglu

hey bende geliyorum yupppy Smile)))

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi