yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Yemeklerini Nereden Bulabiliriz?
Bu da Susamli Yosun.Pilavlarin içine konuyormus.Henüz denemedim; çünkü nasil yapilacagini daha anlatmadilar Sad
[Resim: dsc00252oc5.jpg]
[Resim: dsc00253fv9.jpg]
[Resim: dsc00253fv9.jpg]
[Resim: dsc00254da5.jpg]
böeh one yahu Biggrin bu insanlar nasil yiyorlar bunlari
Carpathia su an yosunlar bende, nasil yapilacagini ögrendigim anda yiyecegim.Sorum su Ben insan degil miyim?? BiggrinBiggrinBiggrin
valla en iyisi ben koreye gidecegim zaman yanimda bir bavul da yiyecek götüreyim Sad berbat görünüyolar..tabi tadi nasil bilmiyorum ama denemek te istemem sahsen Smile
Yosuna pilav sararak yiyorlarmis onu biliyorum ufacik ekmek çok pahaliymis alamadiklari için sanirim böyle.Yosunun da tok tutucu özelligi oldugundan hepsi incecik Biggrin
Tesekküre gerek yok ayrica bakarken ve yazarken benimde midem kalkti valla igrenç Sad

Arirang Korean Restaurant
60 Kisi kapasiteli.
12:00-15:00 ve 17:00-24:00 saatleri arasinda açik.
Izmir/Karsiyaka Yali Caddesi'nde
Rezervasyon gerekmiyor, kredi karti geçiyor
Mat itkae du se yoSmile
koreden gelirken bir fisi kimchi getirecektim ama sagolsun yanimizdaki hocamiz paralarimiza bos vaadlerle kandirma yoluyla el koydugu için getiremedim Sad
Arkadaslar galiba daha önce biri bahsetmisti o kiside yesimdi:icon_whistling:fazla hatirlamiyorum...
dün carrefour a gittim (istanbulda-esenler) ve makarnalar bölümündeyken aklima RAMEN geldi ve bakayim dedim gerçekten de vardi üzerinde resmi ve acili yada acisiz soslu oldugu falan yaziyordu ve galiba pismisti hazir yemek kaplari seklinde bir paketi vardi ama tam alip inceleyemedimSadSad bir bilgisi olan varmi???
Will u be there?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi