yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Yemeklerini Nereden Bulabiliriz?
eger ankarada oturanlar varsa cepada en üst katta bir çin lokantasi ve ben orda yesil çay içtim çok güzel ve hafifti ama sorarsaniz çin yemekleri yedin mi diye hepsini çok tanimadigim için fazla cesaret edemiyorum
ben yemeden karar vermem ama benim yemegime karisamazlar onlarin yemeklerini çalcan sonra bak nasil türk yemegi yerler
seperate
세페라테
bir de manti yedirmeli korelilere o zaman türk yemeklerine alisirlar .bir de o çubuklarla nasil bikmadan yiyebiliyorlar.ona sasiyorum
seperate
세페라테
candokya yazdı:bir de manti yedirmeli korelilere o zaman türk yemeklerine alisirlar .bir de o çubuklarla nasil bikmadan yiyebiliyorlar.ona sasiyorum

aslinda çubukla yemek kolay yaa ben imkanim oldukça deniyorum çok zevkli BiggrinBiggrin
Will u be there?
[Resim: koreyemekfj6.jpg]
[Resim: koreyemekfj6.d0b8da87e8.jpg]
Kore mutfagi'ndan örnekler sunan Gaya bes ay önce Taksim'de kapilarini açti.

Kore mutfagina özgü lezzetlerin yeni adresi Gaya, tasarimi ve atmosferiyle de Istanbul'da Kore rüzgari estiriyor. Yemeklerin Kore'ye özgü el yapimi seramik tabaklarda, geleneksel yöntemle sunuldugu restoran, Pazar günleri hariç 11.00-23.00 saatleri arasinda hizmet veriyor.

aya, ögle yemeklerinde, promosyon fiyatiyla Kore stili set menü seçenegi de sunuyor. Bibimbab (Kore usulü sebzeli pilav), Bulgogi & Kimchi (Kore Barbeküsü) gibi Kore mutfaginin en iyi örneklerinin sunuldugu Gaya, Istanbul’un en iyi Kore restorani …
[Resim: hotelgv1.jpg]
[Resim: hotelgv1.236fc63f42.jpg]
adreside veriyorumSmile
The Green Park Hotel, Abdulhak Hamit Cad. No:50
Taksim Istanbul
Tel : 0212 238 00 00
Fax : 0212 238 00 06
arkadaslar sakaryada da varsa yani sakaryali bir arkadasim bulursa yazsin sevinirimSmile
seperate
세페라테
candokya yazdı:arkadaslar sakaryada da varsa yani sakaryali bir arkadasim bulursa yazsin sevinirimSmile

candokya sakaryada kore restoranti benim bildigim kadariyla yok eger olsaydi ben mutlaka bulurdum sakaryadaykenBiggrin ama sakarya carrefour da hazir ramyenler filan var...
Wando yazdı:Arkadaslar sizlere kesin bilgi vermek gerekirse Kore Lokantasi Istanbul'da ve Izmir/Selçuk'ta var...Çin lokantalarinda Kimchi olacagini sanmiyorum, daha bu aksam Çin Eristesi yedim.Herkese siddetle tavsiye ederim Smile

Ben Izmirde Oturuyorum. Eger Selcuktaki Lokantanin Ismini Biliyorsaniz Soyleyebilir Misiniz? Oraya Gidip Nasil Yaptiklarini, Nasil Emek Harcadiklarini Görmek Isterim...
Simdiden Tesekkur Ederim...
Ben Izmirde Oturuyorum. Eger Selcuktaki Lokantanin Ismini Biliyorsaniz Soyleyebilir Misiniz? Oraya Gidip Nasil Yaptiklarini, Nasil Emek Harcadiklarini Görmek Isterim...
Simdiden Tesekkur Ederim...
[/quote]

Izmir'de Sean Jean Kilisesi çikisinda anayolun karsisinda "Korean Restaurant" görmüstüm,oraya bak istersen Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi