yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'de Türkiye'yi Tanıtan Site
(02-10-2010, Saat: 0:05)zeyno13 yazdı: Bencede haklisin sanirim abartmayi seviyoruz.Belkide sinema sevgisi boyutunda olmali Kore'ye duyulan sevgi dedigin gibi.Ayrica sitenin içerigi ile ilgili net bir bilgi yok incelenmesi lazim sitenin.Son olarak gerçekten merak ediyorum Korelilerin gerçek yasamlarinda bu filmlerdeki kareler var mi yoksa sadece senarist ve yönetmenlerin hayal gücü mü ?

Kore'yi çok iyi bilmiyorum ama Japonya'nin filmleride Kore'ninkilere benziyor, biliyorsunuz.Japonya'da aile baglarinin çok saglam olmadigini,erkeklerin islerine eslerinden daha çok önem verdiklerini,ailede bütün yikin kadinda oldugunu okumustum bir Japon Fan sitesinde.Mantikli bakarsak, gecenin bir yarisi basroldeki kiz gezmeye çikabiliyor filmde, sizce bu normal mi? O yüzden aile baglarini güçlendirmek adina daha çok romantik komedi, aile konulu filmlere yer veriliyor.Bence Kore'de de durum bundan farkli degil...
Paylastigin için tesekkürler Biggrin
Tesekkürler Onay
[Resim: QINqfWX.gif]

~Korelee~♥Snowflake

Paylasim için tesekkürler. Biggrin
...TAEMİN KiM MYUNG SOO...
Paylasim için tesekkürler. Opucuk
Muhtesem yaa. Atkilic
Ne müthis bir sey bu ya.
Koreliler de Türkiyeyi çok seviyormus Atkilic

-*-*- 4Ever Kore-fans -*-*-
paylaşım için teşekkürler.

Bize uzak oldukları için rüya sandığımız şeyler vardır.
Yıldızlar böyledir; çok güzel insanlar gibi onlar da hemen kaybolurlar...

Ama hep yanan ve sonsuza dek yanacak olan yıldızlarda vardır:
SS501...

BİZ SS501'A İNANIYORUZ
Paylaşım için teşekkürler Smile
[Resim: itlt.jpg]
SONE - E.L.F - EXOtic
------------------------------
SOOYOUNGSTER & FANTAOSTIC
Türkler adına çok sevindim.Bilgi için teşekkür ederim Smile
Raise your words,not your voice.
It is rain that grows flowers, not thunder.

Rumi.

Wow supermis ama bizim fanimiz kadar ayrintili degil analdigim kadariyla bizim fanimizda hemen gersey var bunlr tur olarak taniymis diziler fln var mi bilmiyoruz dizi lerimiz onlarinki kadar iyi olmasada fil. Ve muziklerimizin tanitim olan bi site olaaydi super olurdu yinede cok.buuuk bi gelisme paylasim icin tesekkurler Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi