yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'de Türkiye'yi Tanıtan Site
Tanitim için tesekkür ederim. Onay
Bence bu site tam olarak bizim Kore'yi yansittigimiz gibi Türkiye'yi yansitan bir site degil sadece anahatlar üzerine bilgi verilmis ama yine de böyle bir site olmasi güzel. SmileSmile
JusT They LefT WitH tEar
AS buttONs as Our Now..
Paylasim için tesekkürler.Onay
Onlarinda bizi aramalari çok güzel.Opucuk
Çok sevindim,paylasim için tesekkürler. Alkis
Güzel yapmslar siteyi. Onay
[Resim: i8Nsz.gif]

(01-02-2010, Saat: 21:02)rmmbr yazdı: 2005 yilinda Kore ve Türkiye dostlugu için kurulmus. Irtibat telefonlarinda Türkiye'nin kodlamasi yok arkadaslar... Benim düsünceme göre, Kore'de yasayan Türkler tarafindan açilan bir site... Nedense Koreli gençlerin (ilgilenenler de var tabi...) Çok fazla bizimle ilgilendigini düsünmüyorum. Eger gerçekten ilgili olsaydilar mutlaka bir yerlerden patlak verirdi ve en azindan Koreli bir müzisyen ya da grup Türkiye'ye gelebilirdi. Konser verilebilirdi ya da ne bileyim albümleri satisa sunulabilirdi. Ya da buna benzer bir sey mutlaka olurdu. Evet; yasça büyük olanlar, tarihiyle ilgilenenler, bizleri taniyorlar ama genç nesil konusunda süphelerim var malesef...

Katiliyorum size. Facebooktan Seoul Üniversitesinde okuyan 2 kisi ile konusmustum. Türkiye ve Kore arasindaki iliski hakinda ne düsünüyorsunuz diye sordum. Türkler Kore'yi, Kore halkini çok seviyor demistim. Internette kurulan siteler forumlar var sizler hakkinda dedim. Çok sasirdi. Türkiye bizi çok mu seviyorlar dedi. Smile
Siz ne düsünüyorsunuz bizim hakkimizda dedim. Hiçbir sey bilmiyormus Türkiye hakkinda. Sizin gösterdiginiz sicakligi ben gösteremiyorum dedi. Koreli yeni nesil bizimle ilgilenmiyor malesef. Sad
İnsanlık yararına yapılan hiçbir şeye çoğunluğun onayı ile ulaşılmamıştır.Işığı diğerlerinden önce görmüş olanlar; yine diğerlerine rağmen, o ışığın peşine düşmeye mahkûmdur...
Onlarin bizim kadar önemsedigini, ugrastigini sanmiyorum. Sadece Türkiye'yi güzel tanitmis bir site ama siteninde Türkler tarafindan kurulduguna eminim malesef onlar bizi bizim kadar önemsemiyor. Sad

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
(11-09-2010, Saat: 14:56)captain_majeed yazdı:
(01-02-2010, Saat: 21:02)rmmbr yazdı: 2005 yilinda Kore ve Türkiye dostlugu için kurulmus. Irtibat telefonlarinda Türkiye'nin kodlamasi yok arkadaslar... Benim düsünceme göre, Kore'de yasayan Türkler tarafindan açilan bir site... Nedense Koreli gençlerin (ilgilenenler de var tabi...) Çok fazla bizimle ilgilendigini düsünmüyorum. Eger gerçekten ilgili olsaydilar mutlaka bir yerlerden patlak verirdi ve en azindan Koreli bir müzisyen ya da grup Türkiye'ye gelebilirdi. Konser verilebilirdi ya da ne bileyim albümleri satisa sunulabilirdi. Ya da buna benzer bir sey mutlaka olurdu. Evet; yasça büyük olanlar, tarihiyle ilgilenenler, bizleri taniyorlar ama genç nesil konusunda süphelerim var malesef...

Katiliyorum size. Facebooktan Seoul Üniversitesinde okuyan 2 kisi ile konusmustum. Türkiye ve Kore arasindaki iliski hakinda ne düsünüyorsunuz diye sordum. Türkler Kore'yi, Kore halkini çok seviyor demistim. Internette kurulan siteler forumlar var sizler hakkinda dedim. Çok sasirdi. Türkiye bizi çok mu seviyorlar dedi. Smile
Siz ne düsünüyorsunuz bizim hakkimizda dedim. Hiçbir sey bilmiyormus Türkiye hakkinda. Sizin gösterdiginiz sicakligi ben gösteremiyorum dedi. Koreli yeni nesil bizimle ilgilenmiyor malesef. Sad

Haklisiniz ama kimileri de bizim onlari sevdigimiz gibi seviyor...
Benim bir Koreli arkadasim var ve Türk oldugumu söyledigimde Türkiye'yi Seviyorum! demisti ve ben bu konuyu arkadasimla da konusmustum...
Kore sehitligini gezmeden okuldan mezun olamiyorlarmis...
Yani orada Türklerin onlara yardima geldigini falan anlatiyorlardir...
Türkiye'de de var. Çekik onlar ne yapacaksin ki diyenler...
Sanirim sen Kore versiyonuna denk gelmissin. Biggrin

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
Düsündüklerini böyle içtenlikle yazdigin için tesekkür ederim. Yazdiklarini üzüntüyle karsilasam da aa olur mu öyle sey onlarda bizi seviyor diyemedim kendime bile. Onlar bizi bizim önemsedigimiz kadar önemsemiyor. Bu malesef ki dogru,tabii ki hepsi öyle degil. Sevenlerde var bizzat tanistim ama hepsinde bizim gibi abartili bir sevgi yok,kendi kendimize gelin güvey oldugumuz durumlar onlarinkinden daha çok. Durum bu.

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Bencede haklisin sanirim abartmayi seviyoruz.Belkide sinema sevgisi boyutunda olmali Kore'ye duyulan sevgi dedigin gibi.Ayrica sitenin içerigi ile ilgili net bir bilgi yok incelenmesi lazim sitenin.Son olarak gerçekten merak ediyorum Korelilerin gerçek yasamlarinda bu filmlerdeki kareler var mi yoksa sadece senarist ve yönetmenlerin hayal gücü mü ?
[Resim: gongyooimza.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi