yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'de Savaşan Türkler Anıtı ve Parkı / Monument and Park of Turkish People Fighting
(24-10-2008, Saat: 9:38)prencess yazdı: Ben Ankara'ya gittim ama böyle bir anit duymadim. Çok duygulandim. Gerçekten güzel, tesekkürler.

Benim de hep oradan geçtigim de gözüme takiliyordu. Bir gün babama sordugumda Japonlara ait demisti, Korelilere ait oldugunu simdi ögrendim. Çok mutlu oldum gerçekten. Distan çok güzel ama içini görmek isterim.

Ben de Türkiye'de böyle bir anit oldugunu bilmiyordum. Çok tesekkürler.
Gerçekten çok tesekkür ederim Dae Sang yardimlarin ve bilgilerin için. Çok sag ol annem beni en kisa zamanda oraya götürecegine söz verdi, verdigin bilgiler beni çok mutlu etti. ^_^
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
Tesekkürler konu için. Ankara'da olsam giderdim mutlaka.
Çok güzel bir paylasim tesekkürler. Gitmeyi çok isterim insallah nasip olur.
Gün güzel geçsin, gönüller çiçek olsun yeter…
Dün, yani 23 Nisan'da bu Kore Anitina gittim. Çok güzeldi. Tavanindan baktigimda yukaridaki zikzaklar çok hosuma gitti. Ama sehitlerin çogu 20'li yastalarmis çok kötü oldum. 770 sehit ne demek? Annem de kötü oldu. Ama orada bir çok sey hosuma gitti. Eski saraylarda elde tutulan fenerleri sokak lambalarina asmislar ama içlerinde tabi ki ampul var. Bir hosuma giden de Bekçi Kulübesi. Çok hostu. Çatisi Kore Aniti gibi sivriliydi. Duvarlari ise 8gen gibiydi. Annem kulübeyi çok komik buldu. Etraf o kadar çimenlikti ki oradaki hava insanin içini açiyordu. Mor-Beyaz'li menekseler vardi. Çok güzel ve biraz da üzücü bir gündü.

Kalp I LOVE YOU KOREA Kalp
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
Arkadaslar ben de gitmek istiyorum ama tam adresi bilmiyorum yardimci olur musunuz? Bir de Ankara'daki Kore Derneginin adresini verirseniz çok sevinirim, özel mesaj olarakta atabilirsiniz.

Bi Rain fan clup
(¯`°.•°•.★*..SE7EN..*★ .•°•.°´¯)*
Kim Jeong Hoon fan club
Zoraki Prens Fan club
Heo Yi Jae fan club
Düşlerimin prensi fan club
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿
Kim Bum Fan Kulüp
Full House fan club
Ya çok duygulandim insallah herkese gitmek nasip olur.
Tesekkürler. Smile
Paylasim için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi