yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi 3 ...!!!
Canlarim, benim bildigim kadariyla, yari yil tatili Ocak ayinin son haftasiyla Subat ayinin ilk haftasi olacak. Yani artik pek bir sey kalmadi tatile.
Ben, bundan sonra sadece hafta sonlari müsaitim. Hatta ayin 16' sina kadar hiç bos zamanim yok. Aglaelsalla Zaten Sura da o zamana kadar müsait olamayacakmis.
Çogunluga uyan bir gün belirlensin, artik gelebilenlerle toplanilsin. Biz oyunbozan olacagiz gibi görünüyor. :img-cray:

(05-01-2010, Saat: 1:34)PebbLes yazdı: Canlarim, benim bildigim kadariyla, yari yil tatili Ocak ayinin son haftasiyla Subat ayinin ilk haftasi olacak. Yani artik pek bir sey kalmadi tatile.
Ben, bundan sonra sadece hafta sonlari müsaitim. Hatta ayin 16' sina kadar hiç bos zamanim yok. Aglaelsalla Zaten Sura da o zamana kadar müsait olamayacakmis.
Çogunluga uyan bir gün belirlensin, artik gelebilenlerle toplanilsin. Biz oyunbozan olacagiz gibi görünüyor. :img-cray:

Evet Melek abla biraz öyle oldunuz gibi. Biggrin
Sura' yla sen hafta sonu diyorsunuz nurdanlarda hafta içi diyor nasil olacak?
(05-01-2010, Saat: 3:01)manyax yazdı:
(05-01-2010, Saat: 1:34)PebbLes yazdı: Canlarim, benim bildigim kadariyla, yari yil tatili Ocak ayinin son haftasiyla Subat ayinin ilk haftasi olacak. Yani artik pek bir sey kalmadi tatile.

Evet Melek abla biraz öyle oldunuz gibi. Biggrin
Sura' yla sen hafta sonu diyorsunuz nurdanlarda hafta içi diyor nasil olacak?

Gerçekten kuzen ben de çok merak ediyorum. Durtuk
Ya diyorum ki o zaman ocagin son haftasinda yapsak? hem o zaman Sura' da burada olur hafta içi de olsa sorun olmaz herkese nasil uyarsa. Opucuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

(03-01-2010, Saat: 14:40)suara yazdı:
(03-01-2010, Saat: 14:37)kim bumMm yazdı: Bu sefer ben de gelmek isterim ya. Smile Foruma fazla giremedigim için öncekilerden haberim olmadi. Insallah buna gelebilirim. Onay

Bekleriz canim seni de. Opucuk
Bundan sonrakilere katilirsin artik. Onay

Insallah katilabilirim. Buna ve daha sonrakilere de Biggrin bir an önce sizinle tanismak istiyorum. Opucuk
İmzanız çok büyük olduğu için silindi..

Bizde seninle tanismak istiyoruz canim umarim gelirsin...Smile
Arkadaslar bulusma tarihi ve saati belli oldu

Yer:Halk evi
Tarih:29 ocak Cuma
Saat:12:00

ÖnemliBiggrinaha önce 27 Ocak Çarsamba olarak belirlenen tarih 29 Ocak Cuma olarak degistirilmistir.
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Evet 20 günlük uzun bir aradan sonra foruma girebildim. Atkilic
Bu hafta olmasi çok iyi olmus, çünkü bu ayin sonuna kadar Izmit' teyim. Gozlukgulmek
Çarsamba günü herkese uyar insallah da tam kadro baraber oluruz. :muzikgurubu:

Dört gözümle Gozlukgulmek bekliyorum çarsambayi. Biggrin
(06-01-2010, Saat: 23:29)kim bumMm yazdı:
(03-01-2010, Saat: 14:40)suara yazdı:
(03-01-2010, Saat: 14:37)kim bumMm yazdı: Bu sefer ben de gelmek isterim ya. Smile Foruma fazla giremedigim için öncekilerden haberim olmadi. Insallah buna gelebilirim. Onay

Bekleriz canim seni de. Opucuk
Bundan sonrakilere katilirsin artik. Onay

Insallah katilabilirim. Buna ve daha sonrakilere de Biggrin bir an önce sizinle tanismak istiyorum. Opucuk

Çarsamba görüsmek üzere canim. Opucuk
Bu halk evi nerede tam olarak?
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB

Yer:Halk evi
Tarih:29 ocak Cuma
Saat:12:00

Not :
Vaktinde bulusma yerinde olalim arkadaslar burada toplanip kararlastirdigimiz mekana gidecegiz sorulariniz olursa bana özel mesajla ulasabilirsiniz ...Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi