yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Bulusmasi 3 ...!!!
Bu sefer ben de gelmek isterim ya. Smile Foruma fazla giremedigim için öncekilerden haberim olmadi. Insallah buna gelebilirim. Onay
İmzanız çok büyük olduğu için silindi..

(03-01-2010, Saat: 14:37)kim bumMm yazdı: Bu sefer ben de gelmek isterim ya. Smile Foruma fazla giremedigim için öncekilerden haberim olmadi. Insallah buna gelebilirim. Onay

Bekleriz canim seni de. Opucuk
Bundan sonrakilere katilirsin artik. Onay
(03-01-2010, Saat: 9:11)suara yazdı:
(27-12-2009, Saat: 19:15)PebbLes yazdı: Yari yil tatiline çok var daha.
Ama ben karismak istemiyorum çünkü büyük ihtimalle bu kez gelemem.
Ocak' in 16' sina kadar hafta sonlari da dahil olmak üzere egitimde olacagim.

Evet dedigin gibi ablacigim yari yil tatiline çok var. Ama sensiz de olmaz bulusma. Tüm ekibin tam olmasi gerek.

Ben de bu günden itibaren ayin 15' ine kadar Istanbul' dayim.
16-17 Ocak' ta sinavlarim var. Ama yari yil tatiline de çok var. Özledim hepinizi.
Bence tabii sizlere de uyarsa; yari yil tatilinin tam olarak günlerini bilmiyorum ama illa ki Subat ayinin son 10 gününe rastlar. Hemen Subat' in ilk günlerinden tatil yapmazlar herhalde.
Ben diyorum ki ; Ocak ayinda bulusalim daha sonra Subat' ta da bulusuruz. Smile 1 ay gibi bir zaman olur arasinda az degil. Super
17' sinden sonra herkese uyarsa tabii.
Betül & Nurdan hafta sonu oldugu zamanlarda pek kalamiyorlar. (gerçi 3.bulusma için sözleri var çok kalmak için ama. Durtuk Abaza ) Herkese uyarsa hafta içide olabilir.
Ben de Izmit'te olurum insa'Allah.
Siz bir karara baglarsiniz artik.
Saglicakla kalin.

Ama dedigim gibi özledim hepinizi, ortamimizi. Gerçekten Ocak' ta olursa çok iyi olur. Kalp
Hale ablacigim, olaya bir el atarsan çok sevinirim. Kalp Kalp

Rabia merak etme tam kadro olacagiz canim... Super
(03-01-2010, Saat: 14:52)mavisülün yazdı:

Evet dedigin gibi ablacigim yari yil tatiline çok var. Ama sensiz de olmaz bulusma. Tüm ekibin tam olmasi gerek.

16-17 Ocak' ta sinavlarim var. Ama yari yil tatiline de çok var. Özledim hepinizi.
Bence tabii sizlere de uyarsa; yari yil tatilinin tam olarak günlerini bilmiyorum ama illa ki Subat ayinin son 10 gününe rastlar. Hemen Subat' in ilk günlerinden tatil yapmazlar herhalde.
Ben diyorum ki ; Ocak ayinda bulusalim daha sonra Subat' ta da bulusuruz. Smile 1 ay gibi bir zaman olur arasinda az degil. Super
Betül & Nurdan hafta sonu oldugu zamanlarda pek kalamiyorlar. (gerçi 3.bulusma için sözleri var çok kalmak için ama. Durtuk Abaza ) Herkese uyarsa hafta içide olabilir.
Saglicakla kalin. Aglaelsalla

Ama dedigim gibi özledim hepinizi, ortamimizi. Gerçekten Ocak' ta olursa çok iyi olur. Kalp

Tamam ablacigim, Içim rahat bir sekilde bulusmanin olacagi günü bekliyorum o zaman. Opucuk
(03-01-2010, Saat: 16:09)suara yazdı:

Ben diyorum ki ; Ocak ayinda bulusalim daha sonra Subat' ta da bulusuruz. 1 ay gibi bir zaman olur arasinda az degil. Super
Saglicakla kalin. Aglaelsalla

Sabirsizlikla bekliyorum o günü özledim sizleri... Opucuk
Aynen Hale abla ya, tatile daha çok var. Alkis Biz de Sura ile evde konusmuktuk önce bir bulusma yapalim sonra tekrar yapariz diye. Gerçekten de ya hadi bu ay için bir bulusma ayarlayalim. Durtuksonra Tekrar yapariz, önceden alistik ayda bir bulusmaya simdi böyle olunca insan özlüyor tabii ki de.Opucuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Bu sefer ben de gelmek istiyorum. (çünkü öncekilerden haberim olmadi Biggrin ).Evet bence de yariyil tatili içinde olmasi daha uygun olur. Kimsenin isi olmaz.
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're SNE

Yariyil tatilinde olmasi herkes için uygun olur ama gerçekten ayda bir bulusmaya alistik yariyil tatilnde olursa 2. bulusmayla arasinda 2.5-3 ay oluyor. Ee dogal olarak özlem de artiyor. :icon­­_redface::img-cray:
Kimsenin planini bozmak istemem ne de olsa ilk bulusmam olacak. . :icon­­_redface: Siz bir tarih belirleyin beni de haberdar etmeyi unutmayin lütfen. Planlarimi size göre ayarlamaya çalisirim. Biggrin
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're SNE

(04-01-2010, Saat: 16:10)witch95 yazdı: Kimsenin planini bozmak istemem ne de olsa ilk bulusmam olacak. . :icon­­_redface: Siz bir tarih belirleyin beni de haberdar etmeyi unutmayin lütfen. Planlarimi size göre ayarlamaya çalisirim. Biggrin

Merak etme unutmayiz seni. Arada buraya göz at sen de uygun bir tarihte bulusacagiz...Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi