yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Nam Gil Fan Club 2 / Kim Nam Gil Sevenler Kulübü 2
Soruları ve de (daha da önemlisi Biggrin ) cevapları çok merak ettim doğrusu... Wink
A love which smiles with my tears... Bogoşipta
Sonunda geldin delü çocuk!
Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club / Kim Nam Gil (Bidam) Sevenler Kulübü
Bende çok merak ediyorum. Biggrin

[Resim: 40774110151258401386480.jpg]

[Resim: 55025010151258401311480.jpg]

[Resim: 55235410151258401261480.jpg]
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Dün Gece tvN “People Inside” Programından Baek Ji Yeon ,Kim Nam Gil’i Şovuna Davet Etti.

[Resim: 19738342288390776734460.jpg]

2 yıl süren askerlikten sonra Kim Nam Gil geçen Temmuz ayında askerlik görevini tamamladı.Yapımcılığını yaptığı Ensemble filmi nedeniyle 8.Jecheon Film Festivaline ve 17.Busan Uluslararası Film Festivaline katıldı.

Baek Ji Yeon’nun tvN People Inside programındaki röportajı sırasında “Bad Guy” gibi bir dramada oynadıktan sonra tekrar nasıl dönüş yapacağı konusunda endişelendiğini belirtti.Askere gitmeden önce ülkesinde bir iz bırakmak isteği için yer aldığı drama SBS “Bad Guy” ,onun askerlikten önce yer aldığı son yapımdı.

Güney Kore’de şu anda gösterimde olan en ateşli film olarak nitelenen Byung Hun’nun Masquerade(“Gwanghae,The Man Who Became King” olarak da isimlendirilen)filminden bahsederken Kim Nam Gil ,Lee Byung Hun ve Jung Jae Jung’un filmdeki başarısını kıskandığını itiraf etti. ”Filmde ne kadar iyi olduğuna inanamıyorum…bu kadar iyi nasıl rol yapabilir?”. The Masquerade(Maskeli Balo)” ,7 milyon izleyici sınırını aşıp,listelerde 3 hafta kalarak,Kore’deki 1 numaralı hit film haline geldi.

Çeviri ; Ayşe Gül GERDANERİ
Kaynak ;
Kim Nam Gil Fan Club Türkiye Blog Sayfası
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
O filmi izlemeyi çok istiyorum ya. >.<
Teşekkürler. ^^
Kim Nam Gili ilk kez Queen Seon Deok Dizisinde gördüm ve Bidam gibi çok beğenemedim.Ama bilmenizi isterim ki bir Azerbaycanlı olarak Azerbaycanda ona karşı son durumları rapor edeyim:
-Bidam gibi Azerbaycanda çok seviliyor Smile
Raise your words,not your voice.
It is rain that grows flowers, not thunder.

Rumi.

Şimdi ama ben takip edemedim, kaç film birden çekmeyi düşünüyor sevgili yarim? Biggrin
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Beni de ekler misiniz?
Busan Uluslararası Film Festivali'ne oppam da katıldı. Kim Nam Gil'e de bayılıyorum. Oyunculuğu harika. Gülmek ona çok yakışıyor. Kalp

(08-11-2012, Saat: 10:54)TaeKey yazdı: Beni de ekler misiniz?

Ekledim. Hoş geldiniz. Smile
Yeni Kim Nam Gil Fan Kulüp sayfası açılmıştır. Tıklayın.
New Kim Nam Gil Fan Club page has been opened. Click here.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi