yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Nam Gil Fan Club 2 / Kim Nam Gil Sevenler Kulübü 2
[Resim: 55045910151215433376480.jpg]

[Resim: 53647010151215433061480.jpg]

[Resim: 52758310151215433846480.jpg]

[Resim: 52502210151215410621480.jpg]

[Resim: 52395910151215244171480.jpg]
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
[Resim: 52395210151215410201480.jpg]

[Resim: 52334410151215410561480.jpg]

[Resim: 43012510151215433146480.jpg]

[Resim: 31896110151215244316480.jpg]
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !

Kim Nam Gil, 2012 Pusan Uluslararası Film Festivaline Katıldı!

Aktör Kim nam Gil’in festivalde yer alan Ensemble filmi dikkatleri üzerine çekiyor.

Geçen temmuz askerlikten terhis olan Kim Nam Gil ilk olarak yapımcılığını üstlendiği Ensemble filmiyle ağustostaki Jecheon Film Festivali’nde izleyicinin karşısına çıktı. Ayrıca ekimdeki 4. Pusan Film Festivali’nin kırmızı halı açılış törenine, temsil edeceğini söylediği filmiyle katılmak üzere davet edildi.

Aktörün ajansı: “Ensemble’nin 2. Yayını 6 Ekim saat 3’te olacak. Yönetmen, yapımcı ve aktörler yayının hemen öncesi soruları cevaplayacak.” dedi.

Ensemble, müzisyenlerin halk ile olan etkileşim ve iletişimlerini konu alan sahte bir belgeseldir. Ayrıca klasik müziğe teşviğin zor denemelerini konu alan Olympus Ensemble, dürüst bir belgesel filmdir.

Kim nam Gil konu ile ilgili şunları söyledi: “Bence Pusan Film Festivali’nde gösterilmek üzere çekilen bu filme atılmak, benim için çok iyi bir fırsat. Film festival programı ve ekibinin haberleri halka bildirmede çok yardımı oldu.

Ayrıca aktör, Ensemble’nin yıl sonunda gösterime sunulacağını sözlerine ekledi.

Çeviri: Mühürdar Mishil
Kaynak ;
Kim Nam Gil Fan Club Türkiye Blog Sayfası
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Appamızın terhisten sonra ilk TV görümü ! ^^

김남길 Kim Nam Gil Entertainment Weekly-BIFF

[Resim: 54820810151219010681480.jpg]

[Resim: 42919110151219011026480.jpg]

[Resim: 42135910151219010761480.jpg]

[Resim: 28230210151219010851480.jpg]
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
[Resim: 25461710151219011131480.jpg]

[Resim: 12100650702dcfeb503.jpg]

[Resim: 2012100621513209101.jpg]
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Kim Nam Gil - 17. BIFF(Busan Uluslararası Film Festivali) 2012 Basın Toplantısı

[Resim: 28891015121680218148012.jpg]

Kim Nam Gil , 17. Busan Film Festivalinde dün yer alışından sonra sahne ışıklarına geri döndü. -4 Ekim 2012- Kırmızı halıda bir aktör olarak değil Ensemble isimli belgesel filmin yapımcısı olarak yürümeyi tercih etti.
“Değişmeyen karizma”, ”Onurlu centilmen”, ”Harika görünen bıyıklı adam” ”Öldüren gülüş”, ”Tatlı gözler” — Bunlar medyanın, iki yıllık aranın ardından onun kırmızı halı seramonisinde belirmesinden sonra popülerliğini devam ettirmesini sağlayan sözleri.
Bu onun röportajlarının bir özeti. Sınırlı bildiğim Korece'm ile röpotajını kısaltıp önemli yerleri ön plana çıkardım.
Hanwha Resort Haeundae, Busan’da, gazeteciler yapımcılığı tercih etmesinin sebepleri konusunda Kim Nam Gil ile görüştüler.Kim Nam Gil,belgesel müzik filmi ”Ensemble” için 17. Busan Film Festivali'ne katıldı.

Film Yapımcısı Olmak Tutku İle İlgili

Kim Nam Gil’in yapımcı olmak için yeterince zengin olduğu söylentileri çıkmıştı ama bu tam olarak doğru değil.
Temmuz 2012 ‘deki terhisinden sonra bir film yapmanın doğru zamanının geldiğini hissetti. Müzisyenlerin ve yetenekli insanların çalışmalarının her zaman sinema veya Televizyonda yer almadığından yola çıktı. Dünyanın meşhur klasik müzik sanatçılarını topluma duyurmak ve onları insanlara tanıtmak istedi.
Ama bir filmin yapımcılığını yapmış olması zengin olduğu anlamına gelmiyor. O, filmin müzisyenleri anlatış şeklinden etkilendi. Hastanede yapılan iyileştirici bir konser esnasında, müzisyenleri insanlara ilham vermek için bir ortam oluşturma amacıyla bir araya getirme ve bu konuda bir film yapma düşüncesi onu etkiledi

Film, müzisyenler arasındaki iletişim ve onların toplumla etkileşimi hakkında.

Film, klasik müziği desteklemek için çok çalışan Olympus Ensemble hakkındaki dürüst bir belgesel film.
"Ensemble" Kore’deki gelecek nesil klasik sanatçıların hikayesini anlatan bir yapım. Film müzikleri ile toplumla iletişim kurmaya çalışan sanatçıları ve gerçeklerden kaynaklanan zorlukları güzel görüntüler ve performanslarla anlatıyor.Kim Nam Gil, filmin hikayesinin çıkış noktasının Budang Seul Ulusal Hastanesinin Sağlık Konseri olduğunu ve her sanatçının geçmişindeki hikayeyi şans eseri öğrendikten sonra yapımda yer alma kararı aldı.
“Bir kere Ensemble’ı gördükten sonra,bir dünyada bir araya gelmiş 7 genç dahi klasik müzik sanatçısını tanıyacaksınız.İnsanlar, yığınlarla iletişim kurmaya çalışıyor,işlerindeki kalıpları yıkıyorlar, Kore’de ilk defa bir klasik müzik filmini destekliyorlar”dedi.Filmin topluma tanıtımı için imkan sağladığı için BIFF’e teşekkür ediyor ve 2012’nin sonundan önce prömiyerinin yapılacağını belirtiyor.

Kim Nam Gil’in Aktör Olarak Dönüşünün Endişesi

Kim Nam Gil, 2 yıllık askerliğinden sonra aktörlüğün yerine bir film yapımcısı olarak geri döndü ve “2 yıl sonra halkın karşısına bir aktörden ziyade bir yapımcı olarak döndüğüm için onur duyuyorum ve elimden geleni yapacağım.” dedi.
Bununla beraber, eğlence sektörüne dönüşünde sinirli olduğunu itiraf etti ve kırmızı halıda bir oyuncu olarak değil de kamera arkasındaki biri olarak yürümenin kendi isteği olduğunu itiraf etti. Ayrıca “Daha önce bir festivale bir film yapımcısı olarak katılmak için hiçbir girişimde bulunmamıştım. Midemde kelebekler vardı.” dedi. O, trafik yönetim departmanında kamu servis personeli olarak zamanını işine verip 2 yılını harcadı. Böylece BIFF ona güvendi. Aktör son olarak “ Şu an boşum. Kasımdaki filme (Yaklaşmakta olan Backwards Running Man filmine değiniyor.) kendimi nasıl hazırlayacağımı ve nereden başlayacağımı iyi biliyorum.” dedi.

Ordu’da 2 Yıl: Zaman Hızla Geçti
Askerden döndüğü zaman popülerliği zirveye çıktı. Aktör “ 2 yıl çok çabuk geçti.” dedi. Kar yağdığı zamanlar seferberlik içinde işler yapıyorduk. Çok zordu. Bir arkadaşınızla ordu görevleri hakkında konuştuğunuz zaman “2 yıldır kar kürüyoruz.” derdiniz. Aktör, gücendiğini esprili bir şekilde şöyle ifade etti: “Eğer askerdeyseniz, başınız büyük belada!”
“Halkın, orduya katılan ünlüler hakkında ön yargı veya yanlış kanısı olabilir. Ama biz kampta çok çalışıyoruz. Bir bölgedeyken ortama hızla alışmak için çok çalıştım.”

Film Yapımcılığı Onun İçin İlk ve Sondu!
Kim Nam Gil: “Ben şahsen piyano öğrenmek istiyorum.” diyerek itirafta bulundu. Ama gelecekte film üretmeye devam edip etmeyeceğini sorduğumuzda, yapımcılığın oyunculuğuna bir çıta olacağını söyledi ve ekledi: “Bu benim ilk ve son yapımcılığım olacak gibi görünüyor.”

Çeviri ; Ayşe Gül Gerdaneri ve Mühürdar Mishil
Kaynak ; Kim Nam Gil Fan Club Türkiye Blog Sayfası
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Arkadaşlar o kadar çok video, fotoğraf ve haber var ki hepsini tek tek eklemeye çalışıcam bu hafta içinde. ^^

Kim Nam Gil Röportajı - Entertainment Weekly*BIFF

Kim Nam Gil: "Ko Hyun Jung askere alındı ama şu an tamamen gösteri üzerine odaklanmalıyım." dedi.

Kim Nam Gil, Entertainment Weekly'nin de içinde bulunduğu 17. Uluslararası Busan Film Festivali'nin 6 Ekim tarihli yayınında Ko Hyun Jung'a olan düşkünlüğünü ortaya çıkardı.

Kim Nam Gil, Haziran 2012'deki terhisinden sonra halkın karşısına ilk kez bir aktörden ziyade film yapımcısı olarak çıktı.
Bir yapımcı olarak rüyasını gerçekleştiren Kim Nam Gil'e gelecek hakkındaki planları sorulduğunda "Şimdiye kadar gelecek için üretmeye yönelik hiçbir plan yapmamıştım ama yaptığım iş aktörlüğüme bir dayanak olacak. Önümüzdeki yıl çıkacak olan dönüş filmimin (Backwards Running Man'i kasdediyor.) iyi durumda olması için çalışıyorum." dedi.

“Ko Jung Jinx”, Kim Nam Gil ile birlikte düşünülmüştü. Ko Hyung Jung ile ilgili olan bütün erkekler askere gidince bu ilginç bir senaryo olmuştu. Aktörler ChunJung Myung ve Jo In Sung
Ms.Jung adlı dramalarının çekiminden sonra askere alındı.

Kim Nam Gil konu ile ilgili şunları söyledi: "Ko Hyun Jung, askeri insan gücü yönetim elçisi olmalıdır. Ama Jinx'e yöneltilen sorular yoğun geçen Go Show reklamı hakkında..." diyerek kalabalık içinde kahkaha atması dikkatleri üzerine çekti.

Çeviri; Mühürdar Mishil
Kaynak ;
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Kim Nam Gil ; Bu Benim İlk ve Son Yapımım,Oyunculuğa Odaklanmalıyım

Aktör Kim Nam Gil izleyicilerele iletişim kurmak için yönetmenlik yoluna saptı.Belgesel film Ensemble ‘ı yöneten Kim Nam Gil,17.BIFF’i ziyaret etti,askerlikten terhisinden sonra bu ilk prodüksiyonuydu.Busan Haeunda Hanhwa Resort’da yapılan röportajda,yönetmenlik yapmasının ardındaki nedenleri,film yapım aşamasını ve gelecek planlarını anlattı.2 yıl aradan sonra BIFF’deki kırmızı halıya adım atarken heyecanlıydım ve bunun için sabırsızlanıyordum.Geri dönecek bir yerim olduğu için mutluyum.İlk kez yönettiğim bir filmle BIFF’de sizinle tanışığım için onur duydum

Ensemble gelecek nesil klasik müzikçilerin hikayesi,bu belgesel müzik filmi müzik aracılığıyla toplumla ilişki kurma çabalarını ,ve yarattıkları müzikle çözülen ikilemlerini anlatıyor.Klasik müzikçilerin bir hastanede verdiği iyileştirme konserinden sonra filmi yönetmeye karar verdi.

Müziklerini dinlediğim zaman bana bir film gibi göründü.Aktörlerin rolleri arasındaki kimyaya güvenmesi gibi müzisyenlerde böyle bir bağa sahip.Müzisyenlerle buluşup onlarla konuştum,bana toplumla bir bağ kurmak istediklerini söylediler.Kendimin eski halini hatırladığımda ,aramızda böyle yetenekli müzisyenlerin olduğunu topluma duyurmak için, bu filmi yapma kararını aldım.

Klasik müzik filmi ondan beklenen bir film değildi.Kim Nam-gil müziği seviyor,ama klasik müzik konusunda çok bilgisi yok.Klasik müziği seçmesinin nedeni,toplum tarafından oluşturulan önyargı ve görüşleri yıkmak.Bu filmi yönetmesi ilk defa oldu”.Ben sadece film hakkında öneride bulundum,sahne arkasına karışmadım.Bu yönetmenin göreviydi.Sanırım bu benim ilk ve son yapımcılık denemem olacak.”dedi.

“Kariyerimin zirvesindeyken askerlik için uzaklaştığımdan beri bir ünlü olarak bir çok önyargıyla karşılaştım.Bu nedenle ,daha çok çalıştım.Şimdi 2 sene önce olduğum kişi olmak için uygun bir zaman.2 sene önceki kendime karşı zafer kazanmalıyım.Gelecek aylarda size iyi bir oyunculuk sergilemek için elimden geleni yapacağım”
“Klasik müziğin zor olmadığını belirterek,bu kalıpları ve önyargıları yıkmak istedim.”Genç klasik müzikçilerin yeni girişimleri için fırsat yaratmak istiyorum.Klasik müziği çok iyi bilmiyorum ama hikayelerini dinledikten sonra müzisyenleri anlayabiliyorumSanırım seyircilerde benimle aynı şeyi hissedecek”Kim Nam-gil yakında orijinal rolüne dönecek.Son filmi,”The Man Who Runs Backwards” için,Kasım ayında oyunculuğa ağırlık verecek

Çeviri ; Ayşe Gül GERDANERİ
Kaynak ;
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Kim Nam Gil Entertainment Weekly Programında Yer Aldı

"Kim Nam Gil’in Ko Hyung Jung’a olan ilgisi 6 Ekimde 17.Busan Uluslararsı Film Fesivalinde yapılan Entertainment Weekly yayınında ortaya çıktı.

Kim Nam Gil 12 Temmuzdaki terhisinden sonra toplumun karşısına aktör olarak değil yapımcı olara
k çıktı.

Kim Nam Gil bir yapımcı olma haylini gerçekleştirdi.”Gelecek için yapımcılık planlarım yok””Aktörlük üzerinde duracağım”dedi.
Gelecek yıl , sıradaki projem için iyi görünmek için çalışacağım.(Backwards Running Man’ı kastediyor)

“Ko Jung Jinx”,Kim Nam Gil ile birlikt e düşünülmüştü.Ko Hyung Jung ile ilgili olan bütün erkekler askere gidince bu ilginç bir seneryo olmuştu.Aktörler ChunJung Myung,Jo In Sung
Ms.Jung ile birlikte çekilen dramalarından sonra askere alındı.

Kim Nam Gil,”Ko Hyung JUNG Askeri İnsangücü Yönetim Müdürü olmalı”şeklinde cevap verdi."

Çeviri ; Ayşe Gül GERDANERİ
Kaynak ;
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
Birazcıkta fotoğraf yükleyeyim. ^^

SBS röportajında, aktör( 김남길)Kim Nam Gil'den kendini anlatacak üç kelime istendi. O şöyle cevap verdi: Kış, Rüzgar, Wolf. ( arkadaşlar bu wolf hem kurt hem çapkın hemde zampara anlamına geliyor ne anlamda kullanıldığını bilmiyorum ama çapkın olabilir bence Biggrin )

In SBS interview, actor 김남길(Kim Nam Gil) was asked of three words that will describe himself . He answered : Winter, Wind, Wolf.

[Resim: 58089010151227183056480.jpg]

[Resim: 42935910151227183146480.jpg]

[Resim: 38350910151227182926480.jpg]
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi