yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KBS - Korea-Fans Interview

KBS - Korea-Fans Interview
KBS'nin Korea-Fans Üyeleri ile Röportaji

Arkadaslar bildiginiz gibi KBS Televizyonundan röportaj için Istanbul'a gelmislerdi.Günlerce, heyecanla bekledigimiz röportaj linki bugün Vildan abla'ya ulasti.Ben izledigim zaman çok gururlandim ve bunun bir baslangiç oldugundan süphem yok.

Izleyemeyenler için Dailymotion linki:

Büssom sagol canim tüm güzel dileklerin için güzeldi, devami gelcek insallah. Smile Sonunda beni oraya alana kadar. Smile Ben birakmam peslerini. Biggrin
My name is E.L.F.
SS501'i duydum Big Bang,DBSK'yi duydum ama Suju'yu duymadim arka plan disinda.. Umarim onlari sevdigimizden de bahsetmislerdir.
Harika ya. Biggrin Ne diyeyim ki insallah devami da gelir. Ama bence röportaj kismi daha uzun olmaliydi.
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Gerçekten harika !
Görünce çok heyecanlandim ve hemen izledim, çok güzel bir sekilde tanittiginizi umuyorum. Onay
Umarim, koreliler de bu haberi izlemislerdir. Smile

[Resim: tumblr_n2xc4tWMgR1qzulz2o5_250.gif]
THEY WERE YOUNG AND INDEPENDENT,
AND THEY THOUGHT THEY HAD IT PLANNED.
- Panic! At the Disco

Süper harika kutlarim.
(09-09-2010, Saat: 2:37)turkgirl_tr yazdı: SS501'i duydum Big Bang,DBSK'yi duydum ama Suju'yu duymadim arka plan disinda.. Umarim onlari sevdigimizden de bahsetmislerdir.

Sorma Esra'cim. Aglama Ben Super junior'dan baska birsey demedim ,bir dedigimi yayinlamamislar inat gibi. Aglama Çok dertliyim. Dertli Kizlara sorun Suju o kadar çok dedim ki insan bir tane dedigimizi koyar ya. Aglama
My name is E.L.F.
En sonunda yayinlandi.Biggrin Buse'm ve Vildan ablayi gördüm.Çok güzeldiniz kizlar.Insallah oppalarimiz görür.Abaza Ne zaman yayinlanacak acaba? Insallah bundan sonra çok güzel gelismeler olur bununla kalmaz.Smile
Ayrica Suju'nun dansina ve karaokenize bayildim.Bu yayinlaniyor ya yeter.Smile Bir daha geldiklerinde Suju diye bagirirsiniz.Biggrin
Çok güzel ya. Izlerken çok heyecanliydim.
Sorry Sorry dansi yapan kimdi ? Biggrin
[Resim: KzDO1.png]

Exo-M Addict
(09-09-2010, Saat: 8:31)HeartBreaker yazdı: Çok güzel ya. Izlerken çok heyecanliydim.
Sorry Sorry dansi yapan kimdi ? Biggrin

Vildan abla.:d

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi