yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-Pop - The Ultimate Audition / K-POP 최강 서바이벌 (2012)
14.bölümü izledim final bu mu Huh Kızın gerçek kimliği ortaya çıktığında markette gitti o ara 2.ölümde onunla gitti . Dodgy Bir anda farklı bir boyuta geçildi.Son dakikalarda olacak derken sonu gelmiş o bile belli değildi. Testere Sonuç olarak 13.bölüme kadar heyecanla geliyorsun sonra yüzünde bir şaşkınlık ifadesi ile bitiriyorsunuz. Aglama 14 bölüm çekmişler 2 bölüm mü çok gelmiş. Ofkeli
(07-05-2012, Saat: 22:51)february yazdı: 14.bölümü izledim final bu mu Huh Kızın gerçek kimliği ortaya çıktığında markette gitti o ara 2.ölümde onunla gitti . Dodgy Bir anda farklı bir boyuta geçildi.Son dakikalarda olacak derken sonu gelmiş o bile belli değildi. Testere Sonuç olarak 13.bölüme kadar heyecanla geliyorsun sonra yüzünde bir şaşkınlık ifadesi ile bitiriyorsunuz. Aglama 14 bölüm çekmişler 2 bölüm mü çok gelmiş. Ofkeli

aynen katılıyorum. Onay o senaristleri dövmek lazım. Tongue reytinglere bakıp 2 bölüm azalttıkları yetmemiş gibi finalide batırmışlar Dodgy
[Resim: 54341225.png]
Malesef oyle.Ustelik bir suru sey askida kaldi.Dodgy
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Sınavlarım yüzünden başlamadım ama 14. bölümde yani hemen finalmi yaptılar? o.O
❤❤❤ [Resim: tumblr_masstynAc11r39nas.gif] ❤❤❤
Şiro şiro şiro Kizgin Senaristleri elime geçirirsem Testere Mükemmel dediğim diziye böyle final Dodgy Mutlu sona bile sevinemiyorum cry
Umarım yılın en iyi çifti ünvanını kazanabilirler cry
cok iyi bir diziydi... ama 16 bölm iken neden 14te braktılar ? Sad((
Keşke 14. bölümde bitmeseydi... Aglama
[Resim: tumblr_m1tcjbOprE1rsvzpno1_250.gif]
Mirimiri moromoro miyavv

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi