yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-Pop - The Ultimate Audition / K-POP 최강 서바이벌 (2012)
Sabirsizlikla yeni bölümleri beklerken dizinin bölümlerinin azaltildigini duymak büyük hayal kirikligi yaratti. cry Simdi 3 bölümlük konuyu 1 bölüme sigdirmak zorundalar. Huh Olmaz ki böyle bize 2 bölümü çok gördüler. Dodgy
(02-05-2012, Saat: 15:27)Korea_Girl_1994 yazdı: Bu diziya basladim 1. Bölümünü bitirmeden kapattim. Neden bilmem ama basi bana cok sikici geldi. Yada acaba ben bunu baska bi diziylemi karistiriyorum. Acabq baksammi diye düsünmeye basladim.

Erken karar verme derim.Ilk bölüm sikici gelmis olabilir ama kalan bölümleri sabirsizlikla izleyecegine eminim. Onay
Böyle basarili bir diziye, yazik oldu.

dizinin 5. bölümünde ji seon jeon dans ederken çalan şarkının adını bilen var mı acaba
Nee final mi?
14.bölüm final mi?
Şok oldum resmen şimdi.0.o
Çok yazık etmişler diziye.Bu koreliler gerçekten ne izleyeceklerini bilmiyorlar.
Nettede 14.bölüm final diye bir şey yazmıyor halbuki.
영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite

(05-05-2012, Saat: 11:47)nil951 yazdı: dizinin 5. bölümünde ji seon jeon dans ederken çalan şarkının adını bilen var mı acaba
5. bölümde dans sahnesi bulamadım. Kaçıncı dakikada olduğunu biliyorsan öyle bulabilrim Biggrin

[Resim: 54341225.png]
You've fallen for me de de aynısı olmuştu ama sonuçta güzel bitti.. Bizde isteriz dizinin bölüm sayısının fazla olmasını çünkü gerçekten eğlenceli bir dizi ama reyting söz konusu sonuçta adamlar Kore'de izlenmeyen bişeyi ya Türkle sabırsızlıkla bekliyorlar diye çekmiyecekler. Biggrin
A f t e r S c h o o l
[Resim: tumblr_m8btoiVGWa1rckeyxo1_400.gif]

BBC / A+ / LEDA / baby inspirit & Angel

(05-05-2012, Saat: 13:47)cute yazdı: You've fallen for me de de aynısı olmuştu ama sonuçta güzel bitti.. Bizde isteriz dizinin bölüm sayısının fazla olmasını çünkü gerçekten eğlenceli bir dizi ama reyting söz konusu sonuçta adamlar Kore'de izlenmeyen bişeyi ya Türkle sabırsızlıkla bekliyorlar diye çekmiyecekler. Biggrin
Ah bir bilseler bizim izlediğimizi. Confused O zaman böyle yapamazlardı işte Dodgy

[Resim: 54341225.png]
(05-05-2012, Saat: 13:49)joongi yazdı:
(05-05-2012, Saat: 13:47)cute yazdı: You've fallen for me de de aynısı olmuştu ama sonuçta güzel bitti.. Bizde isteriz dizinin bölüm sayısının fazla olmasını çünkü gerçekten eğlenceli bir dizi ama reyting söz konusu sonuçta adamlar Kore'de izlenmeyen bişeyi ya Türkle sabırsızlıkla bekliyorlar diye çekmiyecekler. Biggrin
Ah bir bilseler bizim izlediğimizi. Confused O zaman böyle yapamazlardı işte Dodgy

Öyle bir seçenek olsa keşke. Biggrin Üzülme ama yeni diziler çekilir biri gider biri gelir Onay
A f t e r S c h o o l
[Resim: tumblr_m8btoiVGWa1rckeyxo1_400.gif]

BBC / A+ / LEDA / baby inspirit & Angel

Dizinin 14.bölümü dün akşam izledim. Yorumum; final beni tatmin etmedi. Kalan 2 bölümü bu bölüme sıkıştırmışlar. Acele final...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi