yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
K-Pop Albums are Now on Sale in Turkey / K-Pop Albümleri Artık Türkiye'de!
K-Pop Albums are Now on Sale in Turkey / K-Pop Albümleri Artık Türkiye'de!

Arkadaşlar hepinize selamlar! İstanbul Kemerburgaz'da Smart Market'e Koreli sanatçıların eşyaları getirildi. Talep doğrultusunda istenilen tüm sanatçıların albümleri de getirtilecek. Bay Cho'nun yardımı sayesinde... Adımızı Koreli sanatçılara duyurmak ve gelip burda konser vermelerini istiyorsak, albümlerinin bir yerde satılmaya başlanması gerekirdi. Bu da ilk adım oldu. Şimdiki isteğimiz; yeterli sayıda talep olması. İstanbul'da olmayanlar için ise kargo ile gönderilecek. O yüzden lütfen bu haberi herkese yayın! Takipte kalın!

Info tel no / Bilgi için tel no: 0212 360 24 54
Address / Adres: Kemerburgaz Mithatpaşa Mh. İstanbul cd. No: 39/a Eyüp / İstanbul.

Lütfen daha fazla bilgi için bana özel mesaj atın...

Not : Albüm fiyatları tam olarak belli olduğunda eklenecektir!
Büyük emeği geçen Aslıhan İleri arkadaşımıza burdan çok çok teşekkür ederiz.
Arkadaşlar henüz elde albüm bulunmamaktadır. Sadece ürünler bulunmaktadır. Albüm için verilen numarayı arayıp talebin çok olduğunu bildirebilirsiniz!

[Resim: dsame.png]
Bu mükemmel bir fırsat! Kore'den albüm siparişi veremeyen arkadaşlar için harika.

Kesinlikle harika bir fırsat. Alkis Hem albümler satıldıkça tanınma şansımız artacak hem de albüm sahibi olacağız. Smile Alkis

fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli

İnternetten gelmesini beklemek çok stresli bir süreç. O nedenle bu süper bir fırsat. Ancak bana çok uzak. Kargoyla getirtme imkanımız olursa bir sürü albüm almak istiyorum. ^^
İstanbul'a gittiğim zaman mutlaka oraya uğrayacağım. Sevdiğim grupların albümlerini almayı çok istiyordum. Smile

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Ama ciddi rakamlar olması gerekmez mi? Sonuçta çok sık konser verdikleri yerlerde satışlar uçuk rakamlarda oluyor. Burada da umarım o kadar satın alan olur yoksa çok tepki çekmez diye düşünüyorum..
[Resim: 2qjn6.gif]
[Resim: 4z1ch.jpg]
Off nasıl güzel birşey... Keşke Ankarada da olsa ama olsun en azından İstanbuldan getirtmek Koreden getirmekten çok daha kolay olacak. Biggrin O marketi gidip birde kendim görmeliyim evet evet kesin kararımı verdim gideceğim. Biggrin
Harika! Alkis
JYJ ve TVXQ albümleri beni beklesin. Gozlukgulmek
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Güzel bir fırsat. Smile Albüm satışıyla dikkat çekilebilir. Shy
Bu konunun açılmasına sevindim. Facebook veya Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde duyurmaya çalışıyorduk. Büyük emeği geçen Aslıhan İleri arkadaşımıza burdan çok çok teşekkür ederiz. İstanbulda oturmayanlar için Kargo parasını kendi ödemesi şartıyla internetten de alışveriş olabilecekmiş. Eşyalar gelmiş ama şuan fiyat belirlemeye çalıştıkları için daha raflara koymamışlar. K-Pop çanta ve cüzdanlarıda gelicekmiş. Haydi hayırlısı inşallah bol satış olur ki buna eminim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi