20-05-2012, Saat: 23:38
(Son Düzenleme: 21-05-2012, Saat: 0:41, Düzenleyen: Boff4aşkonlar.)
K-Pop Albums are Now on Sale in Turkey / K-Pop Albümleri Artık Türkiye'de!
Arkadaşlar hepinize selamlar! İstanbul Kemerburgaz'da Smart Market'e Koreli sanatçıların eşyaları getirildi. Talep doğrultusunda istenilen tüm sanatçıların albümleri de getirtilecek. Bay Cho'nun yardımı sayesinde... Adımızı Koreli sanatçılara duyurmak ve gelip burda konser vermelerini istiyorsak, albümlerinin bir yerde satılmaya başlanması gerekirdi. Bu da ilk adım oldu. Şimdiki isteğimiz; yeterli sayıda talep olması. İstanbul'da olmayanlar için ise kargo ile gönderilecek. O yüzden lütfen bu haberi herkese yayın! Takipte kalın!
Info tel no / Bilgi için tel no: 0212 360 24 54
Address / Adres: Kemerburgaz Mithatpaşa Mh. İstanbul cd. No: 39/a Eyüp / İstanbul.
Lütfen daha fazla bilgi için bana özel mesaj atın...
Not : Albüm fiyatları tam olarak belli olduğunda eklenecektir!
Büyük emeği geçen Aslıhan İleri arkadaşımıza burdan çok çok teşekkür ederiz.
Arkadaşlar henüz elde albüm bulunmamaktadır. Sadece ürünler bulunmaktadır. Albüm için verilen numarayı arayıp talebin çok olduğunu bildirebilirsiniz!
![[Resim: dsame.png]](http://img215.imageshack.us/img215/4130/dsame.png)
Arkadaşlar hepinize selamlar! İstanbul Kemerburgaz'da Smart Market'e Koreli sanatçıların eşyaları getirildi. Talep doğrultusunda istenilen tüm sanatçıların albümleri de getirtilecek. Bay Cho'nun yardımı sayesinde... Adımızı Koreli sanatçılara duyurmak ve gelip burda konser vermelerini istiyorsak, albümlerinin bir yerde satılmaya başlanması gerekirdi. Bu da ilk adım oldu. Şimdiki isteğimiz; yeterli sayıda talep olması. İstanbul'da olmayanlar için ise kargo ile gönderilecek. O yüzden lütfen bu haberi herkese yayın! Takipte kalın!
Info tel no / Bilgi için tel no: 0212 360 24 54
Address / Adres: Kemerburgaz Mithatpaşa Mh. İstanbul cd. No: 39/a Eyüp / İstanbul.
Lütfen daha fazla bilgi için bana özel mesaj atın...
Not : Albüm fiyatları tam olarak belli olduğunda eklenecektir!
Büyük emeği geçen Aslıhan İleri arkadaşımıza burdan çok çok teşekkür ederiz.
Arkadaşlar henüz elde albüm bulunmamaktadır. Sadece ürünler bulunmaktadır. Albüm için verilen numarayı arayıp talebin çok olduğunu bildirebilirsiniz!
![[Resim: dsame.png]](http://img215.imageshack.us/img215/4130/dsame.png)