yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Ji Hoon Fan Club / Joo Ji Hoon Sevenler Kulübü
Joo Ji Hoon döndü!!! Happy0064 Çok sevindim ya en kisa zamanda yeni bir dizide görmek istiyorum oppami. Opucuk
Gözünüz aydin Joo Ji Hoon fanlari. Happy0064
Ne çabuk geçti zaman. Smile
Bir tanem benim kat kat fazlasini hak ediyor o hayranlarin <3

Gelmis ve çok iyi görünüyor. Umarim diger askerlerimizinde süreleri çabucak dolar, geçer, biter..

[Resim: unledxng.png]

Ahh oppa... Smile) Geldi mi sonunda ya, beni de ekleyin lütfen. Smile
Bazilari için Joo Ji Hoon ilk göz agrisidir.Smile Bende burdanlar biriyim.Smile Sevindim aksilik çikmadan görevini yapip geldi.Onay
[Resim: kg37t4p.gif]

Oppa , hayirli olsun ! Hosgeldin , basarilarinin devamini diliyoruz ; güzel projelerini bekliyoruz ! ^^ Çok öptüm . Biggrin

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

(21-11-2011, Saat: 23:31)0zzge yazdı: Ahh oppa... Smile) Geldi mi sonunda ya, beni de ekleyin lütfen. Smile

Hos geldiniz. Smile
O iki yil nasil da uzunduAngel Ama sag salim döndüBiggrin Artik projeleri ile daha da sik görecegizHappy0064 Fanlari olarak mutluyuz,huzurluyuzBiggrin
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
>>Always Keep The Faith!<<
Nihayet.ilk goz agrilar kim jeong hoon donmustu.( tabi bozdu biraz) Simdi de Joo ji hoon geldi.Biggrin Darisi Kim Nam Gil ,Hyun Bin ,Heechul'un basina.Aglama Yeni projesi var zaten.Merakla bekliyorum.Abaza

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi