yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Ji Hoon Fan Club / Joo Ji Hoon Sevenler Kulübü
Az kalmis,çok sevindim Smile
Ben Eun Hye'mle tekrar birlikte olmasini isterdim,açikcasi Smile

♥ Goo Hye Sun ♥ Yoon Eun Hye ♥ Jang Geun Suk ♥
♥ Park Sung Yeon ♥ : Bu benim Korece Adım Smile
~ 8 ay boyunca yokum,beni unutmayın Biggrin ~
~ Birden bire hayatımın tümü oldun,gecelerime gün gibi doğdun ~

beni de üye yapabilir misiniz
(17-10-2011, Saat: 18:26)gamze_metal yazdı: Az kalmis,çok sevindim Smile

Ahh bende çok isterdim Biggrin Kizlar bu arada 21 Kasim net tarih degilmi? Çok az kalmis Biggrin Son 32 gün Heart
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
Bugün benim dogum günüm ve buraya gelerek oppanin fanina birseyler yazmak istedim eminim oppa bilseydi askerden bana dogum günü mesaji gönderirdi.Biggrin Ne yapalim artik bir dahaki sefere kaldi. Biggrin

Oppa yakinda dönecegini bilmek güzel...Buraya üye olma nedenim kendine dikkat et yeni projelerinde görüsmek dilegiyle...

Aja Aja Fighting!!!. Biggrin
SO Jİ SUB <3

(20-10-2011, Saat: 20:38)nazlim yazdı: Bugün benim dogum günüm ve buraya gelerek oppanin fanina birseyler yazmak istedim eminim oppa bilseydi askerden bana dogum günü mesaji gönderirdi.Biggrin Ne yapalim artik bir dahaki sefere kaldi. Biggrin

Oppa yakinda dönecegini bilmek güzel...Buraya üye olma nedenim kendine dikkat et yeni projelerinde görüsmek dilegiyle...

Aja Aja Fighting!!!. Biggrin

Dogum günün kutlu olsun 'nazlim' Biggrin Nice mutlu yillara:Opucuk: Buraya yazman güzel olmus yaBiggrin Vaktimiz olsaydi ve Ji Hoon askerden gelseydi hep beraber kutlama yapardik hysterical Neyse seneye insallahBiggrin
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
>>Always Keep The Faith!<<

Gelsinde ...
Açikçasi o kizi yolmak isterdim Angry Angry
JiHoon onun yüzünden çok üzüldü Confused
Ben sonuna kadar mücadele edeceğim.En iyi yeri sonunda gülümseme olması ~ JOO Jİ HOON 
(23-10-2011, Saat: 0:16)timuçin_joo yazdı:

Gelsinde ...
Açikçasi o kizi yolmak isterdim Angry Angry
JiHoon onun yüzünden çok üzüldü Confused

Evet katiliyorum.Masallah el atmadigi kimse de kalmadi.Testere
Love01 
2 gün önce benim Dogum günümdü o gittiginde 17 yasindaydim simdi ise 19 oldum ozaman nasil geçer diye düsünürken cry Confused simdi tam tersi nasil çabuk geçti diyorum.. Biggrin Son 25 gün kaldi insallah hemen hayirlisi ile gelir yine güzel drama ile gönlümüzü tekrar fetheder ♥Heart (ama tabi shin min ah siz ) Dodgy

Benide üye yaparmisiniz ? biraz geç oldu ama Smile Rolleyes
[Resim: 1324122275-2992386391.gif]
Joo ji Hoon ♥ Htc
Tumblr
Az kaldi dönüsünü sabirsizlikla bekliyorum.Oppa artik projelerinle aramiza dönme zamani seni özledik. :d
SO Jİ SUB <3

Wow!!! hediyende çok güzel olmus hayirlisiyla gelsin de^^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi