yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joo Ji Hoon Fan Club / Joo Ji Hoon Sevenler Kulübü
(21-09-2011, Saat: 16:40)gülümsüm yazdı: Bende üye olmak istiyorum.
Bu kadar yakisikli birini görünce bayilicagim nerdeyse.

Ekledim, hosgeldinizi.Onay

Haberler ve fotograflar için tesekkürler.^^
Yeni bir dizide görmeyi sabirsizlikla bekliyorum.Cool
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Kiz hosmus. Biggrin
Ama bakmaz ya. Tongue

♥ Goo Hye Sun ♥ Yoon Eun Hye ♥ Jang Geun Suk ♥
♥ Park Sung Yeon ♥ : Bu benim Korece Adım Smile
~ 8 ay boyunca yokum,beni unutmayın Biggrin ~
~ Birden bire hayatımın tümü oldun,gecelerime gün gibi doğdun ~

1 ay kayboldum ortadan geri döndügümde güzel haberler aldim çok sükür,yeni dizi fikrine bayildim.Bende özlemistim zaten onun projelerini...Kiza gelince arkasinda bunca fani oldugunu ögrenince yaklasamaz korkar JJH'a korkmayin. Biggrin

Kiz güzel sanki ama sonuçta rol arkadaslariyla ask yasamasina aliskiniz korkmayin kolay kolay evlenecek birine benzemiyor özgürlügüne düskün kendisi. Biggrin

Bilgi ve fotograflar için tesekkürler. Smile
SO Jİ SUB <3

Bu oppa benim ilk tanidigim koreli aktördü TRT'de dizisi gösterilirken ve ben Kore dizilerinden haberdar degilken bu diziye basladm beni öyle sardi ki hemen dizi ve aktörle ilgili internette arastrma yapacaktim tabi o zamanlar Koreafans gibi bir örgütlenme yok sadece bir ropörtaj bulabilmistim çok büyük hayalkirkligiydi benim için neyse simdi varda bakabiliyoruz uzun lafin kisasi hala kalbimin derinliklerinde oppalar diyari olusturdugum kösede bir hane sahibidir bi ara ugrasam iyi olacakta digerlerinden firsat kalmiyor. Smile Tongue
İmzanız 400*103 kuralına uymadığı için silinmiştir.

HODRİ MEYDAN POWER RANGERS....

Bende çok sevindim Biggrin Bilgi için tesekkürler ^^ Iple çekiyorum, Ji Hoon Oppaa! Smile
---------------------------------
[Resim: lee4.jpg]
Life cant get much better with K-Dramas !
*~ Lee Min Ho Oppaaa ~*
Biricik oppam Angel
Seni çok özledik ~~
21 kasima az kaldi ^^
Ben sonuna kadar mücadele edeceğim.En iyi yeri sonunda gülümseme olması ~ JOO Jİ HOON 
Beni de ekleyin.
Alo polis + Buyurun - Mahsur kaldık çıkamıyoruz? + Nerdesiniz? - Şükrü Saraçoğlu.. + Kapat telefonu ordan çıkış yok !
Beni de ekler misiniz?
Eklendiniz.Onay
JiHoon oppamiz icin son 36 gun
Ben sonuna kadar mücadele edeceğim.En iyi yeri sonunda gülümseme olması ~ JOO Jİ HOON 

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi