yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jo Yeon Woo Fan Club / Jo Yeon Woo Sevenler Kulübü
(24-10-2009, Saat: 22:31)wiseacre_daisy yazdı:
(24-10-2009, Saat: 22:07)burcu choi yazdı: Dedigin gibi yaptim, aferin bana. Alkis

Aferin sana. Smile Üye listesine eklendin, hos geldin...

Hos bulduk. Super

let it be...
Jo Yeon Woo kendisinden 16 yas genç bir bayanla evleniyor.
[Resim: joyeonwoo20091021seoulb.jpg]

38 yasindaki aktör All In ,Fox What's Up, ve Yi San gibi dizilerde rol aldi. 22 yasindaki bir üniversite ögrencisi ile evlenecegini duyurdu.
Çift 2 yil önce ortak arkadaslari tarafindan biraraya geldi.Evlilik tarihi 15 Aralik olarak ayarlandi.
Jo yeon woo yasinin ilerlemesi nedeniyle önümüzdeki Mayis'ta evlencegini plandigini söyledi. Yas sayidan baska birsey degildir ve sevgi bütün önemi tasimalidir.

21 Ekim 2009
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
(25-10-2009, Saat: 10:53)jang-geum yazdı: Jo Yeon Woo kendisinden 16 yas genç bir bayanla evleniyor.
[Resim: joyeonwoo20091021seoulb.jpg]

38 yasindaki aktör All In ,Fox What's Up, ve Yi San gibi dizilerde rol aldi. 22 yasindaki bir üniversite ögrencisi ile evlenecegini duyurdu.
Çift 2 yil önce ortak arkadaslari tarafindan biraraya geldi.Evlilik tarihi 15 Aralik olarak ayarlandi.
Jo yeon woo yasinin ilerlemesi nedeniyle önümüzdeki Mayis'ta evlencegini plandigini söyledi. Yas sayidan baska birsey degildir ve sevgi bütün önemi tasimalidir.

21 Ekim 2009

Him haber için tesekkürler canim. Alkis Valla ask da yas önemli degildir bence de. InsAllah kendisi için hayirlisi olur... Mutlu mesut yasarlar. Smile
Kalp Bir de 38 hiç göstermiyor ya, ama o kizin fotografini bulabilir misiniz?

let it be...
(25-10-2009, Saat: 14:36)burcu choi yazdı: Kalp Birde 38 hiç göstermiyor ya, ama o kizin fotografini bulabilir misiniz

Ben arastiriyim, bulursam eklerim. Smile
MUSLER'AŞK'

wiseacre_daisy <3
(25-10-2009, Saat: 14:42)jang-geum yazdı:
(25-10-2009, Saat: 14:36)burcu choi yazdı: Kalp Bir de 38 hiç göstermiyor ya, ama o kizin fotografini bulabilir misiniz?

Ben arastiriyim, bulursam eklerim. Smile

Tamam canim sag olasin. Onay

let it be...
Haber için tesekkürler Tugçem. Opucuk Kendi yasini hiç göstermiyor zaten, ayrica askin yasi olmaz. Ben sevindim evlenecek olmasina. Umarim çok mutlu olur. Allah mesut etsin. Dügün fotograflarini da bekliyoruz senden... Smile
(25-10-2009, Saat: 20:22)wiseacre_daisy yazdı: Haber için tesekkürler Tugçem. Opucuk Kendi yasini hiç göstermiyor zaten, ayrica askin yasi olmaz. Ben sevindim evlenecek olmasina. Umarim çok mutlu olur. Allah mesut etsin. Dügün fotograflarini da bekliyoruz senden... Smile

Bende sevindim. Smile Yas farki var ama olsun mutlu olmak önemli olan. Smile Hele bir dügünleri olsun eklerim fotograflarini. Biggrin Gelini de çok merak ettim simdi. Biggrin
MUSLER'AŞK'

wiseacre_daisy <3
Gelinin boyu insAllah uzundur, damadimizin yaninda küçük kalmaz en azina fotograflar bakimindan.

let it be...
(26-10-2009, Saat: 15:25)burcu choi yazdı: gelinin boyu insallah uzundur damadimizin yaninda küçük kalmaz en azina foto bakimindan

Ee tabi çokta kisa olmasin. Damatta da boy var yani 1.87. Biggrin Deve cüce olmasinlar. Biggrin
MUSLER'AŞK'

wiseacre_daisy <3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi