(24-10-2009, Saat: 22:31)wiseacre_daisy yazdı:(24-10-2009, Saat: 22:07)burcu choi yazdı: Dedigin gibi yaptim, aferin bana.
Aferin sana.Üye listesine eklendin, hos geldin...
Hos bulduk.

let it be...
Jo Yeon Woo Fan Club / Jo Yeon Woo Sevenler Kulübü
|
(24-10-2009, Saat: 22:31)wiseacre_daisy yazdı:(24-10-2009, Saat: 22:07)burcu choi yazdı: Dedigin gibi yaptim, aferin bana. Hos bulduk. ![]() let it be...
Jo Yeon Woo kendisinden 16 yas genç bir bayanla evleniyor.
![]() 38 yasindaki aktör All In ,Fox What's Up, ve Yi San gibi dizilerde rol aldi. 22 yasindaki bir üniversite ögrencisi ile evlenecegini duyurdu. Çift 2 yil önce ortak arkadaslari tarafindan biraraya geldi.Evlilik tarihi 15 Aralik olarak ayarlandi. Jo yeon woo yasinin ilerlemesi nedeniyle önümüzdeki Mayis'ta evlencegini plandigini söyledi. Yas sayidan baska birsey degildir ve sevgi bütün önemi tasimalidir. 21 Ekim 2009 MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor
wiseacre_daisy <3 (25-10-2009, Saat: 10:53)jang-geum yazdı: Jo Yeon Woo kendisinden 16 yas genç bir bayanla evleniyor. Him haber için tesekkürler canim. ![]() ![]() ![]() let it be... (25-10-2009, Saat: 14:36)burcu choi yazdı: Ben arastiriyim, bulursam eklerim. ![]() MUSLER'AŞK'
wiseacre_daisy <3 (25-10-2009, Saat: 14:42)jang-geum yazdı:(25-10-2009, Saat: 14:36)burcu choi yazdı: Tamam canim sag olasin. ![]() let it be...
Haber için tesekkürler Tugçem.
![]() ![]() (25-10-2009, Saat: 20:22)wiseacre_daisy yazdı: Haber için tesekkürler Tugçem. Bende sevindim. ![]() ![]() ![]() ![]() MUSLER'AŞK'
wiseacre_daisy <3
Gelinin boyu insAllah uzundur, damadimizin yaninda küçük kalmaz en azina fotograflar bakimindan.
let it be... (26-10-2009, Saat: 15:25)burcu choi yazdı: gelinin boyu insallah uzundur damadimizin yaninda küçük kalmaz en azina foto bakimindan Ee tabi çokta kisa olmasin. Damatta da boy var yani 1.87. ![]() ![]() MUSLER'AŞK'
wiseacre_daisy <3 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|