yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jin Mi (Han Kuk Kwan) Restaurant
(28-05-2009, Saat: 12:03)LostinTV yazdı:
(28-05-2009, Saat: 12:01)ceyankbyz yazdı: mükemmelsin dila...afiyet bal seker olsun ne diyeyimBiggrin
Çatlamak üzereyim..of..soda! Biggrin

Hemen geliyor. BiggrinBiggrinBiggrin Him lezzetliymis demek. Daha çok merak etim simdi. Biçak istemenize de koptum. BiggrinBiggrin
Vayy be Dila gerçekten bu kadar çok mu yedin ya...
Demek begendin itiraf edeyim ben çok begenmemistim ama tabii belki açsi filan degismisse bilemicem..
Afiyet olsun...
Soda moda yok sana patlayana kadar yemeseydin. BiggrinBiggrinBiggrin
(28-05-2009, Saat: 12:10)prencess yazdı: vayy be dila gerçekten bu kadar çok mu yedin ya...
demek begendin itiraf edeyim ben çok begenmemistim ama tabii belki açsi filan degismisse bilemicem..
afiyet olsun...
soda moda yok sna patlayana kadar yemeseydinBiggrinBiggrinBiggrin

Ya abla ask olsun oskaya laf attin arada he. Biggrin Parise gitti kurtuldunuz Zuhaha

Arkadaslar, Jin Mi yenilendi biliyorsunuz bunlar da yeni brosürleri:

[Resim: jimmiyazi1copy.jpg]

[Resim: jimmirek2.jpg]

[Resim: jimmirek1.jpg]
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Arkadaslar bugün jin mi restorantdaydim. :d Pek yiyemedim sagolsun arkadaslarim bogazima dizdiler arti onlar sadece kahve içtiler ama ben yiyemedim evde normalde tahta kasikla güzelce yerdim ama demir çubuklarla yiyemedim malesef. Biggrin Ondan sonracigima. Smile Orda iki evli koreliyle tanistik sagolsun çok yardimci oldular bize yemek konusunda degil tabi ben koreye gitmek istedigimi ama ailemin malesef izin vermedigini onlarda Biggrin bayan olan tabi evlendirelim seni dedi bana bende olur dedim bana dügün fotolarini gösterdiler çok güzeldi hava ne kadar kötü olsada valla benim maceramda bu kadar arkadaslar umarim begenirsiniz. Biggrin
Sultanahmet'in Yaninda oturuyorum hiç bilmiyodum ögrendigim iyi oldu damak tadi genis bir kaç arkadasimi yanima aldimmi tamamdir. Damak tadi denis diyorum çünkü bazi arkadaslar ne yazikki "Odan yenirmi, nasil yiceksin onu, bence deneme kötü görünüyor, sonra miden bozulmasin, Her seyinde tadina bakilmazki," Diyerek insanin istahini kapatabiliyor gerçi ben pek bu tarz seylere kulak asmasamda yanliz gitmek istemem.
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.
!
Arkadaslar bu lokanta kbs tv nin ziyarete gelecegi lokanta mi?
Paylasim için çok tesekkürler. Onay
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
(13-01-2010, Saat: 19:23)hulisi yazdı: arkadaslar bu lokanta kbs tv nin ziyarete gelecegi lokanta mi?

Evet ;)

Senin ne olduğun hiç önemli değil.
Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın.
Ve ben;
O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
Merhaba arkadaslar ben ve benim gibi kore sevdalisi arkadasim haftasonu cumartesi günü gidip görücez bu restauranti ilgilenen olursa hep beraber gidebilirz bilginize...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi