yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jin Mi (Han Kuk Kwan) Restaurant
Tesekkürler Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Geçtigimiz cuma,arkadaslarla birlikte han kuk kwan yeni ismiyle jin mi restoranindaydik..Adresi tam almadigim için bulmakta bayagi zorlandik söyle ki,girdigimiz her Kore restoraninda burasi han kuk kwan mi sorumuza evet burasi diye cevap verdiler.sonradan ögrendik ki han kuk, restoran demekmis.Smile Bizim koreliler de restoran aradigimizi sandilar heralde..Neyse sonunda bulduk.Garson abi bizi gayet ilgili karsiladi.Içerde kimse yoktu saatinden dolayi olmali. Menü geldiginde ben buradan bildiklerim dogrultusunda atladim tabii Biggrin Önce kimchi tursusu servis edildi ben arkadaslara havami atarak dikkat edin çok aci dedim. SmileSonra mandu ve eksili acili tavuk servis edildi. Yemekler benim zevkime fazla uymadi ama arkadasim hepsini silip süpürdü.Son olarak çin çayi ile kore yemekleri maceramizi bitirmis olduk.Aslinda ben orada olacagini düsündügüm bir kaç koreli ile muhabbet etmek istiyordum ama dedigim gibi kimse yoktu..Bir dahaki sefere insallah...
eskisi gibi değil...
Tanitim için tesekkürler.
Çok Güzel Bir yer ya kesin gidicem oraya ya..Smile
Kore yemeklerini merak ediyorum acaba nasildir diye düsünüyorum bir gün yolum istanbula düserse muhakkak ugrarim.
.
.
Saat kaça kadar açiktir, bilen var mi?
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Benim bildigim 9-10 a kadar açik ama pazar günleri kapali
Bu arada " OSKA restorandan ayrilmis paristeymis ama yinede türkiyeye gelicekmis seni bekliyoruz ". Aglaelsalla

Tanisma toplantisina gelememistim içimde kalmisti, en sonunda bir arkadasimi ikna edip“jin mi” ye gittik aksam saatinde kimsecikler yoktu tabii.. 2. kata çikacaktik ama onun üstüne teras yapmislar daha yeni bitmek üzere, süper deniz manzarali, arkada da Sultanahmet.
Restoranin yeni müdürü Cengiz Bey’in anlattigina göre Gaya’nin sahibi Bayan Lee almis restorani ve bayag bir yenilikler, güzellikler yapacaklarmis restoranda.
Menü’ye gelince hemen kimçi, kimbap,bibimbap, -hepsi dizilerden tabii- Smile diye sayikladik hatta ben A Love To Kill’de Rain’in yedigi o beyaz pirinç keklerinden bile soracaktim, neyse bunlar simdilik yokmus su ara maalesef, bizim gittigimiz günü saati de düsünürsek normaldir. Ama soju’yu sordum Biggrin o varmis neyseki, yanlis anlamadiysam 15tl, eve gidemeyiz belki diye almadik Sarhos

Garsonumuzun tavsiyeleri dogrultusunda manti -7-,deniz ürünlü sulu eriste -15-, eksili tatli kizarmis tavuk -15- aldik, siparis verdikten sonra doymazsak menü kalsin bakariz demistik garsonumuza Pisman Porsiyonlarin bu kadar büyük olacagini nereden bilelim, ayiptir söylemesi çok lezzetliydi, bu kadar da ummamistim, sonuna kadar da yemeye çalistik, Garsonumuz masallah bile dedi, Türkler bu kadar yemiyormus normalde Biggrin Bir de restoranda -çatali geçtim- biçak isteyerek de tarihe geçtik Biggrin metal çubuklarla hayatta o eristeyle basa çikamazdik eminim.

Çikarken de yeni asçimiza selam verdik, kesin demistir ki bu kadar seyi bu ikisi mi yedi, napalim bu kadar da güzel yapilmaz ki yemek Onay

Ögleden sonraya kadar da bir sey yiyecek halim yok, cidden.. Smile

Mükemmelsin Dila...Afiyet bal seker olsun ne diyeyim. Biggrin
(28-05-2009, Saat: 12:01)ceyankbyz yazdı: mükemmelsin dila...afiyet bal seker olsun ne diyeyimBiggrin
Çatlamak üzereyim..of..soda! Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi