yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeotgal of Salted Fish
#1
Jeotgal of Salted Fish / Tuzlu Balık Jeotgal

[Resim: squidjeot.jpg]

Jeotgal, Kore mutfağında bir tuzlu fermente besindir. Çeşitli karides gibi deniz ürünleri, istiridye, kabuklu deniz ürünleri, balık, balık yumurtası ve balık bağırsakları ile yapılır.

English

Jeotgal or jeot is a salted fermented food in Korean cuisine. It is made with various seafood, such as shrimp, oysters, shellfish, fish, fish eggs, and fish intestines.

Kaynak / Source
시노시작

Cevapla
#2
[Resim: 90235460.jpg]

[Resim: 800pxkoreagyeongdongmar.jpg]

[Resim: 800pxjeotgal01.jpg]
시노시작

Cevapla
#3
[Resim: 508698image21.jpg]

[Resim: 800pxkoreancuisinejeotg.jpg]
시노시작

Cevapla
#4
[Resim: cbe9caa64033f4adc69742a.jpg]

[Resim: 20120629162120qb.jpg]
시노시작

Cevapla
#5
[Resim: jeotgal1.jpg]

[Resim: koreanfoodjeotgalbancha.jpg]
시노시작

Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi