yukari
Anket Jang Geun Suk Hangi Dizide Daha Eğlenceli?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Hong Gil Dong
2.43%
9 2.43%
Beethoven Virus
5.41%
20 5.41%
You're Beautiful
92.16%
341 92.16%
Toplam: 370 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Geun Suk Hangi Dizide Daha Eglenceli?
(06-11-2009, Saat: 19:50)Narmo yazdı:
(06-11-2009, Saat: 19:41)chae-kyung yazdı:
(06-11-2009, Saat: 19:38)Narmo yazdı:
(06-11-2009, Saat: 19:35)chae-kyung yazdı: Aynen, Sita'ya tamamen katiliyorum. Onay
Hong Gil Dong da kendisinden pek hoslandigimi söylemem ama You're Beautiful da bayilmaya basladim diyebilirim. Biggrin
Evet canim beraber nefret etmistik Biggrin Gil Dong'muza neler yapmisti Aglaelsalla ama You're Beautiful için ayni seyi söyleyemeyecegim hayran birakti kendisine Biggrin

Hem Gil Dong'umuza hem Yi Nok'a neler neler yapmisti. Sita'm ile beraber diziyi bitirene kadar sinir krizleri geçiriyorduk onun yüzünden Ban
Ama You're Beautiful da çok farkli. Dün izlemeye baslamama ragmen simdiden muhtesem buluyorum Biggrin

Ay evet her bölüm ayri sinir krizine sokuyordu.. Ama simdi her bölüm daha çok baglaniyorum Biggrin
Bence de tam tersiydi :Img-bee: Bu ankete cevap veremeyecegim,kararsiz kaldim.Üçünde de harikaydi desem?
Abracadabra da irwojyeora..
(06-11-2009, Saat: 23:17)kaderim yazdı: You're Beautiful'da o dudak mimikleri beni bitiriyor ya gördükçe kahkaha atiyorumSmile

Bende Abaza
[Resim: 3v3rmO.png]
Bencede you're beautiful da daha eglenceliydi henüz Beethooven virus'ü izlemedim ama You're beautiful biter bitmez izleyecegim internetim limitsiz olsa simdiye kadar izlemedigim dizi yada film kalmazdi herhalde Biggrin Basa gelen çekilirmis:img-hysterical:

kesinlikle you're beautiful da dehset bisey bayiliyorum kendisine bu nedenle hong gil dong dadanefret edememistim ondan
Hong Gil Dong da oldukça ciddiydi Biggrin dizi boyunca 1 kere gülümsedi Durtuk açikçasi Kang Ji Hwan daha eglenceliydi.
Ama You're Beautiful da çok daha eglenceli kizgin hali bile güldürmeye yetiyor Onay her hali ile muhtesem bu dizide Onay
[Resim: 13753.gif]
You're Beautiful Onay
Beethoven Virus bence
SS501
F.T.ISLAND
BİGBANG
JYJ
You're BeautifulAlkis
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
en sevdigim filmi you are beautiful olmasina karsin beethowen virüste daha eglenceliydi bence Smile

Hon gil dong da bende kendisinden nefret ettim
ama ordaki oyunculugu bu üçündende iyiydi.
yine de oyumu A.N.JELLe verdim Opucuk
çünkü orada çok eglenceli bir is çikardiSuper
There is still hope!!!

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi