yukari
Anket Jang Geun Suk Hangi Dizide Daha Eğlenceli?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Hong Gil Dong
2.43%
9 2.43%
Beethoven Virus
5.41%
20 5.41%
You're Beautiful
92.16%
341 92.16%
Toplam: 370 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Geun Suk Hangi Dizide Daha Eglenceli?
Hong Gil Dong

[Resim: hkhjk.png]

Beethoven Virus

[Resim: gdsgdfgfd.png]

You're Beautiful

[Resim: jang.png]
Bence Beethoven Virus de daha eglenceliydi.
Kim Hyun Joong 
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
Hong Gil Dong'da kendisinden nefret etmistim ama You're Beautiful'da buzlar eridi hele o dudaklarina hastayim Biggrin
you are beautiful

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

(06-11-2009, Saat: 19:31)Narmo yazdı: Hong Gil Dong'da kendisinden nefret etmistim ama You're Beautiful'da buzlar eridi hele o dudaklarina hastayim Biggrin

Aynen, Sita'ya tamamen katiliyorum. Onay
Hong Gil Dong da kendisinden pek hoslandigimi söylemem ama You're Beautiful da bayilmaya basladim diyebilirim. Biggrin
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
(06-11-2009, Saat: 19:35)chae-kyung yazdı:
(06-11-2009, Saat: 19:31)Narmo yazdı: Hong Gil Dong'da kendisinden nefret etmistim ama You're Beautiful'da buzlar eridi hele o dudaklarina hastayim Biggrin

Hong Gil Dong da kendisinden pek hoslandigimi söylemem ama You're Beautiful da bayilmaya basladim diyebilirim. Biggrin
Evet canim beraber nefret etmistik Ban Biggrin Gil Dong'muza neler yapmisti Aglaelsalla ama You're Beautiful için ayni seyi söyleyemeyecegim hayran birakti kendisine Abaza Biggrin
(06-11-2009, Saat: 19:38)Narmo yazdı:
(06-11-2009, Saat: 19:35)chae-kyung yazdı:

Evet canim beraber nefret etmistik Ban Biggrin Gil Dong'muza neler yapmisti Aglaelsalla ama You're Beautiful için ayni seyi söyleyemeyecegim hayran birakti kendisine Abaza Biggrin

Hem Gil Dong'umuza hem Yi Nok'a neler neler yapmisti. Sita'm ile beraber diziyi bitirene kadar sinir krizleri geçiriyorduk onun yüzünden Ban
Ama You're Beautiful da çok farkli. Dün izlemeye baslamama ragmen simdiden muhtesem buluyorum Biggrin
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
(06-11-2009, Saat: 19:41)chae-kyung yazdı:
(06-11-2009, Saat: 19:38)Narmo yazdı:
(06-11-2009, Saat: 19:35)chae-kyung yazdı: Aynen, Sita'ya tamamen katiliyorum. Onay
Evet canim beraber nefret etmistik Ban Biggrin Gil Dong'muza neler yapmisti Aglaelsalla ama You're Beautiful için ayni seyi söyleyemeyecegim hayran birakti kendisine Biggrin

Hem Gil Dong'umuza hem Yi Nok'a neler neler yapmisti. Sita'm ile beraber diziyi bitirene kadar sinir krizleri geçiriyorduk onun yüzünden Ban
Ama You're Beautiful da çok farkli. Dün izlemeye baslamama ragmen simdiden muhtesem buluyorum Biggrin

Ay evet her bölüm ayri sinir krizine sokuyordu.. Ama simdi her bölüm daha çok baglaniyorum Abaza Biggrin
You're Beautiful'da o dudak mimikleri beni bitiriyor ya gördükçe kahkaha atiyorumSmile
evet o hali çok güzel bayiliyorum yhaaaaa çok seker canim benim

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi