03-01-2008, Saat: 16:52
Askta Favorim Jang BOGO savasta ise Yeom JANG
![[Resim: jetli.jpg]](http://www.rafu.com/images/jetli.jpg)
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
|
stoa yazdı:Gördügüm su ki karsilikli yazismalar,alintilar yeom yank için tabi söylüyorum(jang bogo)yu zaten hiç konusmiyacam o zaten iyilik,dürüstlük abidesi. Kesinlikle hemfikirim.
Ocean going master
Selam ben yeni buldum bu siteyi
Ben bu filmi ilk bölümlerinden beri izledim ve delisi olmustum ama son bölümünü izleyemedim.Anket sonuçlari bence çok hakli yani song il gook u sadece o dizi ile degerlendirmemek gerek benim dünya uzerinde gördügüm en sirin sey ne diyebilirim uzun sacta zaten ayri bir hava vermis ah ah .Bazen canim sikildikca youtube dan izliyorum song u Herkese sevgiler
06-02-2008, Saat: 4:34
Asil Jang-Bogo...Insanlik sende kalmis...Yeum zavalli Yeum...Ölümse sana yaramis...
Denizler İmparatoru
13-02-2008, Saat: 6:04
Her konuda bir numara jang bo go
Jang Bo Go Gariban Gibi Geliyor Bana O Yüzden Onu Sseviyorum Hem Güzel De Dövüsüyor Insanlik Duygusuda Gelismis Fedakar
Ama Yeum'u Daha Çok Seviyorum Anlatilacak Bir Duygu Degil
Tabi ki de yeom jang
![]() ![]() ![]() İmzan bir sayfadan büyük !
14-02-2008, Saat: 23:42
tek geçer jang bogo birçok yönüyle herkezi tek geçer insanlik ezilmislik politika dürüstlük is iliskilerini karistirmamak ask fedakarlik... vs daha sayayim mi arkadaslar ... anlamini biliyorsunuz sayfalarca jangbogo için yazabilirim song iyi biri ama yeum asla
Song Il Gook'un oynadigi en en en en çok sevdigim rolü Yeom Jang. Tek geçerim...
15-02-2008, Saat: 3:12
Jan Bo Go.Çünkü adam köleleik ten bakanliga kadar yükseliyor.Kisacasi ben iyilerin yanindayim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|