yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
yeom çok iyi bir insandir yapmayin onun hakkinda kötü yorumlar lütfeeen aslinda cidden iyi bir insandir binlerce insani yanlislikla öldürmüstür chungae yide yanlislikla basmistir binlerce kisiye yanlislikla sefalet saçmistir lütfen biz onu her haliyle seviyoruz böyle üzücü yorumlar yapmaniz bizi çok kiriyor inadina yeom jang
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
sea god yazdı:yeom çok iyi bir insandir yapmayin onun hakkinda kötü yorumlar lütfeeen aslinda cidden iyi bir insandir binlerce insani yanlislikla öldürmüstür chungae yide yanlislikla basmistir binlerce kisiye yanlislikla sefalet saçmistir lütfen biz onu her haliyle seviyoruz böyle üzücü yorumlar yapmaniz bizi çok kiriyor inadina yeom jang

Yav yapmayin böyle yani o bir diziydi adam iyi ki bi kötü rol oynadi yani agzindan burnundan geldi...sonuna kadar jbg cuyum ama yeum da kötü biri degildi ...sadece sartlar onu bu hale getirdi...
Hayir ben song il guk u çok severim dünyada karizma buldugum 3 insandan biridir ama yeom u pek sevmiyorum sorunum bu BiggrinBiggrin
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Tabiki Jang Bo Go
edacim yanlis oldu sana cevap olarak yazmamistimSmile
Her zaman heryerde örnek almaya çalistigim kisi... Tabii ki Jang Bo Go

Gerçekten song kisilik olarak baya bi karizma yakisikli hemde çok fazla ama dizimizde choi yi her nekadar gerçek kisiligi olarak begenmesem de adam dizide tam bi karizma heheh bence zit olmus dimi gerçekte kanaatimce song il jangbgye 10 basar süper bi adam hem ayrica bizim sitemize imzali resiminide yollamis baska yollayan koreli bi oyuncu yok gerçekler ortada dizi olarak jangbg kisiklik olarak gerçek hayaatta ise song bu kadar tartismaya gerek yok artik bence
faskorean yazdı:Gerçekten song kisilik olarak baya bi karizma yakisikli hemde çok fazla ama dizimizde choi yi her nekadar gerçek kisiligi olarak begenmesem de adam dizide tam bi karizma heheh bence zit olmus dimi gerçekte kanaatimce song il jangbgye 10 basar süper bi adam hem ayrica bizim sitemize imzali resiminide yollamis baska yollayan koreli bi oyuncu yok gerçekler ortada dizi olarak jangbg kisiklik olarak gerçek hayaatta ise song bu kadar tartismaya gerek yok artik bence

gerçeten yollamismi hangi bölümde
Gördügüm su ki karsilikli yazismalar,alintilar yeom yank için tabi söylüyorum(jang bogo)yu zaten hiç konusmiyacam o zaten iyilik,dürüstlük abidesi.
Ben burda yeom yank i bir benzetmeyle sizlere aktaricam.(buna dilbilgisinde tesbih sanati derler yanilmiyorsam).
Arkadaslar iskembe çorbasini severmisiniz bilmem ama sevenide var sevmeyenide tabi.

Sizi bir insan ya çok sever,yada nefret eder(tabi kisisine göre).Ayni iskembe çorbasi gibi.Yeom yank gibi.Ben iskembe çorbasini sevmekten yanayim...
Ne kadar bilirsen bil,söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
Yeum jang tabi hehe

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi