Yorumları: 1,169
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
98
Yasadigim ili tercih ederdim:
Istanbul
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
Yorumları: 703
Konuları: 14
Teşekkür Puanı:
99
her yeri ayri güzel ülkemizin karar vermekte çok zorlanirdim ama BALIKESIR seçerdim galiba burda oturdugumuz için begenirlerse buraya gleirler bende onari görürüm (sakaYDi) nereye tanitacagimi bilemedim

...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
Yorumları: 2,046
Konuları: 49
Teşekkür Puanı:
185
ben gebzede yasiyorum ama istanbulu tanitirdim cünkü bircok tarihi eserlerimiz var...türkiyeyi anlatir ama birazda osmanliyida anlatirim
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Yorumları: 88
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
9
kesinlikle sinopu tanitirdim. tarih olarak istanbula çok benziyor. ada seklinde bir il ve daha fazlasi
Yorumları: 41
Teşekkür Puanı:
10
Bence Istanbul hem yasadigim sehir hemde kim demis hatirlamiyorum ama 'dünya tek bir ülke olsa baskenti Istanbul olurdu' demislerya bu sebepden dolayi.
Yorumları: 196
Teşekkür Puanı:
30
ülkemizin her yeri ayri bir güzel ama istanbul disinda bir yer tanitacaksak bence sinop ya da çanakkale olabalir,sinop ve çanakkale hem dogal zenginlige hem denize hem de iyi bir geçmise sahip bu nedenle sinop veya çanakkale diyorum,bunlar da olmazsa karadenizin herhangi bir ili olabilir
Çık gel bir kez daha beni bozguna uğrat...