yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If You Want to introduce Turkey to Korea, Which City Would You Pick?
Yasadigim ili tercih ederdim:

Istanbul
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

her yeri ayri güzel ülkemizin karar vermekte çok zorlanirdim ama BALIKESIR seçerdim galiba burda oturdugumuz için begenirlerse buraya gleirler bende onari görürüm (sakaYDi) nereye tanitacagimi bilemedim BiggrinBiggrin
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
ben gebzede yasiyorum ama istanbulu tanitirdim cünkü bircok tarihi eserlerimiz var...türkiyeyi anlatir ama birazda osmanliyida anlatirim
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
kesinlikle sinopu tanitirdim. tarih olarak istanbula çok benziyor. ada seklinde bir il ve daha fazlasi
Bence Istanbul hem yasadigim sehir hemde kim demis hatirlamiyorum ama 'dünya tek bir ülke olsa baskenti Istanbul olurdu' demislerya bu sebepden dolayi.
Tabikide Yasadigim iL zonguLdak Burayi tanitirdim HerküL Burda Yasamis ve savasmis iLk onLari anLatirdim .. Sonra Burda oLan tarihi eserLer .. ZonguLdak'tan Baska ise Ya izmir Yada ÇanakkaLe .. Izmir'i güzeLLikLerini , ÇanakkaLe'nin ise Tarihini ve hiç yiLmadan savasan asKerLerimiz anisina Gezdirip Tanitirdim ..Smile
ben sehzadeler sehri Amasya'yi tanitirdim(birçok tarihi eserimiz var.ferhat ile sirin askinin geçtigi yer)tam manasiyla tarih kokan bir sehir Smile
Ben Istanbul'dan basalrdim tanitmaya, hem tarihi dokusu hem içinde yasayan inlarin 7 çografi bölgeden olusu küçültülmüs bir Türkiye modelini ortaya koyuyor. Her ne kadar Ankara baskent olsada ben sahsen Ankara'da da yasasam bence küçültülmüs bir Türkiye Istanbul. Hem dogal güzelligi hem sevecenligiyle Istanbul'dan baslar, firsatini buliursam yedi çografi bölgemin yedisni de tanitmak isterim ayrim yapamadan. Memleketimin her yöresi ayri güzel, iyiki bu vatandayim iyiki beraber yasiyoruz. Güzel yurdumun güzel insanlarina selam olsunSmile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
ülkemizin her yeri ayri bir güzel ama istanbul disinda bir yer tanitacaksak bence sinop ya da çanakkale olabalir,sinop ve çanakkale hem dogal zenginlige hem denize hem de iyi bir geçmise sahip bu nedenle sinop veya çanakkale diyorum,bunlar da olmazsa karadenizin herhangi bir ili olabilir Onay
Çık gel bir kez daha beni bozguna uğrat...
ben izmiri tanitirdim ilk olarak.buranin her seyini anlatirdim tattirirdim gezdirirdim.keske böyle bi firsat olsaydi.sonra da istanbula götürürdüm.oranin da herseyini gösterirdim.Onay
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi