yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
Konusuyla, oyunculariyla, müzikleriyle, harika ötesi bir diziydi...
Izlerken çok aglamistim, sonu fena bitti. Sad
Gerçekten muhtesem ötesi bir dizi. Ne kadar hüzünlü olsa da bir iki gün sonra tekrar izlemeye baslayacagim ama kalbim ne kadar dayanir bilemem. Aglaelsalla
Yeni izliyorum, bir günde 5 bölüm falan izledim.
9. bölümdeyim, dizi çok güzel.
(17-04-2010, Saat: 1:03)ze.Bellack yazdı: Yeni izliyorum, bir günde 5 bölüm falan izledim.
9. bölümdeyim, dizi çok güzel.

Emin ol kalan bölümleri de bir günde bitirirsin. Onay Her bölümünü kalp çarpintisi ve heyecanla izledigim nadir Kore dizilerinden biridir. Sarhos 5. kez izlerken bile... Biggrin
Su ana kadar izledigim en duygusal Kore dizisi.
Mahvetti bu dizi beni. Aglaelsalla
Dizi gerçekten çok güzelmis, izlemeye basladigimda günde iki bölüm izleyecektim ama dayanamayip on bölümü birden izledim. Biggrin Iki günde bitti dizi.
Herkese tavsiye ediyorum. Smile

''Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki,
nereye gideceğini unutmayasın''

Şeyh Edebali

Bu diziyi izlemeyi çok istiyorum, umarim izleyebilirim. Biggrin Paylasim için tesekkürler. Biggrin
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
Her Kore dizisi sevenin izlemesi gereken bir dizi. Özellikle de aglamayi sevenler mutlaka izlemeli.
Dizide aslinda verilen bir çok mesaj var da yalniz benim asil üzerinde durmak istedigim ve bu dizide en çok etkileyen Eun Cha'nin sevdiklerine, deger verdigi kisilere olan vefasi ve sadakati. Yani eski sevdigi de olsa arkadasi da olsa, hep en kötü anlarinda asla yanliz birakmamasi. Kendi sevdasini, duygularini bir kalemde bu vefasi yüzünden silebilmesi.
Hiç yüzünden sevdiklerini, eslerini aldatan, 1 sene seviyorum deyip sonra artik ayrilalim, baskasini seviyorum diyenlerin kulaklari çinlasin...
Yani pazara kadar degil mezara kadar deyimine en iyi örnekti Eun Cha'nin sergiledigi karakter.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi