yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
Izlemek, izlemek ve yeniden izlemek. Çok güzel bir dizi.

Kim Nam Gil&Park Su-Ae&Ryu Sang Wook&Seo Young Hee&So Ji Sub
Not_i 
Su anda 9. bölümündeyim, çok iyi gidiyor. Ben hayatimda beni böyle hiçkira hiçkira aglatan bir sey daha izlememistim, o kadar dokunakli, o kadar içten, o kadar güzel bir dizi. Insan ne düsünecegini sasiriyor bir yerde de. Deger yargilarini bir kenara birakip empati kurabilmeye çalisiyorsunuz. Sonunu çok merak ediyorum gerçekten. Internetim sinirsiz olsaydi bitirmistim ama simdi beklemek zorundayim. Aglaelsalla

Bir kere daha bastan izleyebilecegimi düsünüyorum bu diziyi.
Ayrica müziklerinin hepsi ayri bir güzel, en sevdigimi seçemedim henüz.
-------------------------
Bitirdim ama ben de bittim. Hiç bir seyden bu kadar etkilenmemistim, kesinlikle izlenmesi gereken mükemmel bir dizi. Mendilleri hazirlasinlar izlemeyenler. Aglaelsalla Basrol oyuncusunun bakislari bile yeter bu diziyi götürmeye. Alkislanasi bir dizi.

Izlerken biraz sikilmistim aslinda ama dizinin beni ne kadar etkiledigini, diziyi bitirip herhangi bir müzigini duydugumda tüylerimin diken diken olusundan anladim...
Insanin üstünde garip etkiler birakan bir diziydi... :\

BIGBANG is V.I.P!!~
Biraz önce son bölümü izledim. cry
Kötü bitecegini bile bile izledim. Içimi burktu ama izledigime pisman degilim.
I'm Sorry, I Love You ve The Snow Queen beni yaralayan 2 dizidir. cry

IRIS

Kalbime bir biçak darbesi ve göz yaslarimin akmasi... Iste sonuç,
tekrar izlemeye cesaret edemiyorum. Izlerken o kadar agladigimi hatirlamiyorum ama son bölümünde bir paket selpak bitti. Harika bir dizi, tesekkürler.
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
Bence de yaa... Aglamaktan bir hal olmustum... Aglaelsalla Çok güzeller... Tesekkürler. Opucuk
Izledigim en duygusal dizi. Aglaelsalla
Snow Flowers'i dinlerken bile gözlerim sulaniyor...
Bu dizinin sonunda kiz ölüyor mu?
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Yani Eun Chae ölüyor muydu?
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi