yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
Tesekkür ederim. Çok, çok tesekkür ederim. Mutlaka, hemen izlemeye baslayacagim. Onay
Misa...

Hayatimda, duygusal anlamda çok büyük yer eden bir dizi...

Sanirim hayatima giren erkegin Moo Hyuk gibi olmasini isteyecegim her zaman... Kalp Onun gibi sevmesini isteyecegim beni... Kalp
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
Hobaaa...
Çatlayacagim simdi! Biggrin
Simdiden çatlama, asil diziyi izlerken aglamaktan çatlayacaksin. Biggrin Ama her göz yasina deger. Smile Sana öyle dedim ya, izleyesim geldi. Açayim da sevdigim sahnelere tekrar bakayim. Smile
Ya ben zaten aglak bir insanim. Aglaelsalla
Olsun, izleyecegim yine de.
Elimdeki dizi bitsin de... (=
Ben de bu diziyi bir çok arkadasima tavsiye ettim. Önce izlememekte inat ettiler ama su anda dizi müziklerini dinleyip duruyorlar. Smile

Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü
..So Ji Sub Fan Club..
♥•Ji JiN hEe fAn ClUp •♥
Sonunu söylemem ama izleyince zamaniniza degecek ve bitince niye bitti diyeceksiniz. Of, kurban olurum Moo Hyuk'un o üzgün bakan gözlerine. Biggrin Kesin izleyin, o kadar gizli ki asklari... Yerim ben ikisini de. Durtuk
Süperdi, benim netteki ilk dizim ama en çok üzüldügüm sey;
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Ben de tavsiye edeyim. Gerçekten süper bir dizi, ben izledim ama kota asa, asa bayagi yüklü bir fiyat geldi. Biggrin Yani dizide ask, dram, entrika hepsi var. Izleyecek arkadaslara tavsiyem, izlemeye basladiginiz zaman çok merak ediyorsunuz ve izledikçe izleyesiniz geliyor. Bir de yaninizda peçeteyle oturun çünkü insan çok agliyor, ben kendimden biliyorum. Biggrin Hele sonunda, ben 2 saat agladim. Smile Sizleri bilemem...

Ya, keske Saraydaki Mücevher yerine bu dizi yayinlansaydi.

Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü
..So Ji Sub Fan Club..
♥•Ji JiN hEe fAn ClUp •♥

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi