yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
(28-06-2009, Saat: 13:47)ROCK PRENSESI yazdı: Bir sey diyecegim, ben dizinin sadece sonuna baktim. Sonu güzel biterse izleyecektim. Sonundan hiç bir sey anlamadim. Izleyen var mi? Ona göre bir sey soracagim da?

Ben izledim, sorabilirsin?
[Resim: rainog1.gif]
ⓑⓘ ⓡⓐⓘⓝ
Ay biricik dizim, herkes kesin izlesin. Onay
Bu dizi internet üzerinden izledigim ilk Kore dizisiydi ve hayatimin dizisi oldu. Ben hiç bir sekilde aglamayan biriydim fakat bu diziyle tüm duygularim degisti. Çok iyi hatirliyorum, bu diziyi izlerken iki buçuk saat boyunca agladim, arkadaslarima anlatirken agladim, aklima geldikçe agladim... Izlemeyenlere siddetle tavsiye ediyorum, bu dünyada hiç bir sekilde göremeyeceginiz bir ask anlatiliyor. Bu aski da sadece bu dizide görebilirsiniz. Mutlaka izleyin. Onay Biggrin Aglaelsalla
Aynen, asla aglamayan ben de bu dizide musluklarimi açtim. Sarhos
Inanmiyorum, günaydin Eun Chae sahnesi süperdi. Hoslanmaya basladigi sahneler...
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Yesimyldz, I'm Sorry I Love You'u yeni mi izliyorsun? Eger yeni izliyorsan sakin ha yarida kesme ve devam et. Son bölümde de yanina iki tane rulo peçete almayi unutma. Onay
Yok bacim, izleyeli yaklasik 8-9 ay olmustur. O son sahneyi bilmem mi! Ah ah... Yedi bitirdi beni, oppama da orada asik oldum zaten. Hazal bunu bitirince Cain and Abel'e de basla derim. Sen bitirdin mi kiz?
HUG ME Jİ SUB
Ben bunu bitireli bir yil oldu. Zaten bu diziden sonra diger Kore dizilerini internetten izlemeye basladim. Cain and Abel'in de 17. bölümündeyim, daha bitmedi ama bitmesini istemiyorum. Ama sence de I'm Sorry I Love You daha acikli degil miydi?
Benim için herkes ölse de So Ji ile bizim kiz ölmese yeter. :d Ben kiyamadim diziyi yarida kestim çünkü kizla arasinda bir sey yok gibi. Simdilik kiz onu birakmiyor. Garibim Cho In da gitmiyor ama o da sevsin istiyorum kizi ya, kiz her ne kadar bencil de olsa... Ah Young Ji o kadar tatli ki, kizamiyorum da. Opucuk
Cain and Abel'i de izleyin derim.
HUG ME Jİ SUB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi