yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
Choi Sujong yazdı:
lisador yazdı:Ben bir günde 16 bölüm indirip, 13 bölümü izledim. Smile
Gece 2'de basladim, aksam 5 veya 7 gibi de kalktim basindan. Smile

Sahsen ben indirmedim. Youtube'dan izliyorum. Türkçe altyazili olarak var orada da.

Evet youtube gibi sitelerde alt yazilari var ama neden indirmedin? Bu dizi her evde olmasi lazim. Smile
Ben de diziyi Yahoo'dan izledim. Çünkü indirdigim bölümler bir türlü açilmadi. Sürekli hata verdi, aslinda böyle muhtesem bir dizinin arsivimde olmasini isterdim.
Nasil izlemeden durabiliyorsunuz bilmem. Ben 1 gün boyunca izledim ve bitirdim, hiç uyumadim. Ve dizinin sonu o kadar kötü ki evde hala ruh gibi dolasiyorum. Ve bu dizide o kadar agladim ki artik hiç bir drama filminde aglayamiyorum. Duyarsizlastim herhalde.

Evde bulunmasi gereken arsivlerden bir tanesi. Size tavsiyem, indirecekseniz eger mp4 indirmeyin.

Bu arada Eda Yune'nin resmini koymussun. Ilerleyen bölümlerde ondan nefret edecegine eminim. Çünkü Eun-Chae ve Moo-Hyuk birlesmemesi için elinden geleni yapiyor.

Hala dizinin etkisindeyim. Sad
naftalin_ yazdı:Nasil izlemeden durabiliyorsunuz bilmem. Ben 1 gün boyunca izledim ve bitirdim, hiç uyumadim. Ve dizinin sonu o kadar kötü ki evde hala ruh gibi dolasiyorum. Ve bu dizide o kadar agladim ki artik hiç bir drama filminde aglayamiyorum. Duyarsizlastim herhalde.

Evde bulunmasi gereken arsivlerden bir tanesi. Size tavsiyem, indirecekseniz eger mp4 indirmeyin.

Bu arada Eda Yune'nin resmini koymussun. Ilerleyen bölümlerde ondan nefret edecegine eminim. Çünkü Eun-Chae ve Moo-Hyuk birlesmemesi için elinden geleni yapiyor.

Hala dizinin etkisindeyim. Sad

Çok dogru söylemissin. Ben de Yune'a çok kizginim diyebilirim. Seni sevmedigini bile bile nasil birini yaninda tutmaya çalisir onu da hiç anlayamam.
O kadar çok agladim ki bu dizide... Bir daha izlemeye korkuyorum. Gözlerimde yas kalmayacak. Aslinda tek de izlemedim. Çogu aglanilacak sahnede dogru düzgünde aglayamadim. Bir gün tek basima bastan sona tekrardan izleyecegim. Mp4 indirme demissin, neden? Görüntü kalitesi de güzel, bak simdi böyle dedin ben mp4 olmadan indirecegim. Smile
Hadi ya... Yune ne yapiyor? Çok merak ettim. Sonunu da çok merak ediyordum. Demek aci sonla bitmis. Sad Neyse bilgileri okumayayim da heyecani kaybolmasin! Biggrin
Will u be there?
lisador yazdı:Çok dogru söylemissin. Ben de Yune'a çok kizginim diyebilirim. Seni sevmedigini bile bile nasil birini yaninda tutmaya çalisir onu da hiç anlayamam.
O kadar çok agladim ki bu dizide... Bir daha izlemeye korkuyorum. Gözlerimde yas kalmayacak. Aslinda tek de izlemedim. Çogu aglanilacak sahnede dogru düzgünde aglayamadim. Bir gün tek basima bastan sona tekrardan izleyecegim. Mp4 indirme demissin, neden? Görüntü kalitesi de güzel, bak simdi böyle dedin ben mp4 olmadan indirecegim. Smile

Evet ben de. Ikinciyi izlemeye cesaretim yok, dizinin albümünü indirdim onu bile dinleyemiyorum. Snow Flower sarkisini açtim, basladi gözlerim dolmaya.

Mp4 kalitesini begenmedim ben. Ben sundan yanayim, elimde bulunacaksa adam gibi olsun. Bu yüzden kaç film sildigimi hatirlarim. Smile
Dizinin suan 16. bölüm 5. kismindayim. Devamina kalbim dayanmiyor. Sad
Will u be there?
Ve evet! Diziyi suanda bitirdim, böyle bir senaryo olamaz ya! Acayip duygulandim, tek kelimeyle muhtesem. Eun Cha'nin aski da ölümsüzmüs, Mo Hyuk, canim ya motosiklette öldü... Böyle bir son düsünmemistim dogrusu. SadEtkisinden kolay kolay çikamayacagima eminim. Sad) Denizler Imparatoru'ndan sonra hayatimda izledigim en güzel Kore dizisi ''I'm sorry I Love You'' oldu.
Will u be there?
Choi Sujong yazdı:Ve evet! Diziyi suanda bitirdim, böyle bir senaryo olamaz ya! Acayip duygulandim, tek kelimeyle muhtesem. Eun Cha'nin aski da ölümsüzmüs, Mo Hyuk, canim ya motosiklette öldü... Böyle bir son düsünmemistim dogrusu. SadEtkisinden kolay kolay çikamayacagima eminim. Sad) Denizler Imparatoru'ndan sonra hayatimda izledigim en güzel Kore dizisi ''I'm sorry I Love You'' oldu.

Aynen. Ben bitireli yaklasik 2 hafta oldu ama hala müziklerini dinledigimde filmin son bölümleri gözümün önüne geliyor. Sad
Çok fazla etkilendim ben bu diziden...
sefanur yazdı:
Choi Sujong yazdı:Ve evet! Diziyi suanda bitirdim, böyle bir senaryo olamaz ya! Acayip duygulandim, tek kelimeyle muhtesem. Eun Cha'nin aski da ölümsüzmüs, Mo Hyuk, canim ya motosiklette öldü... Böyle bir son düsünmemistim dogrusu. SadEtkisinden kolay kolay çikamayacagima eminim. Sad) Denizler Imparatoru'ndan sonra hayatimda izledigim en güzel Kore dizisi ''I'm sorry I Love You'' oldu.

Aynen. Ben bitireli yaklasik 2 hafta oldu ama hala müziklerini dinledigimde filmin son bölümleri gözümün önüne geliyor. Sad
Çok fazla etkilendim ben bu diziden...

Hele ben, en çok Eun Chae'nin Mo Hyuk'a 'Sarangee, sarangee açusii' diye bagirirken... Ya ne kadar duygusaldi! Sad
Will u be there?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi