yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
Paylasim için tesekkürler, en yakin zamanda izlemeye baslayacagim.
Çok güzel dizi gerçekten. Hem Koreliler tadinda bitiriyorlar. 16-25 bölüm yeter. Türk dizileri gittigi yere kadar, reyting aldikça senaryo anlamsiz bir sekilde uzatiliyor ve tekrarlar basliyor, neyse Kore dizilerini seviyorsaniz bunu da mutlaka seveceksiniz. Selamlar...
KimDooHan yazdı:Çok güzel dizi gerçekten. Hem Koreliler tadinda bitiriyorlar. 16-25 bölüm yeter. Türk dizileri gittigi yere kadar, reyting aldikça senaryo anlamsiz bir sekilde uzatiliyor ve tekrarlar basliyor, neyse Kore dizilerini seviyorsaniz bunu da mutlaka seveceksiniz. Selamlar...

Bu düsüncenize katiliyorum. Gerçekten Türk dizileri çok saçmalayip çok da uzatiliyor.
Harika bir dizi. Ben tamamini izledim ve siddetle tavsiye ediyorum. Biggrin
Ben de izledim bu diziyi, sahane ve herkesin çok hoslanacagi bir dizi. (Gerçi ben film izledigimi sandim.) Oyunculuk da çok iyi, kisacasi bayilacaksiniz. Smile
Paylasim için çok mersi mustik. Yorumum yarim kaldi. Rep verirken basarilar diyecektim. Smile Konuyu açan arkadasa çok tesekkürler. Bence herkesin izlemesi gereken bir dizi arkadaslar.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Çok sag ol paylasim için.
Harika olmus. Smile
Sag ol paylasim için. Bu dizi benim Top 10 listeme girdi. Biggrin Zaten topu topu 3 dizi var izledigim. Biggrin
Biggrin Hakan çok güzel. Sevindim Top 10'a girmesine. Yalniz merak ettigim, diger listedeki 2 dizi. Açiklarsan sevinirim. Biggrin Topu topu 3 dizi... Biggrin Nasil giriyorsa Top 10'a. Biggrin Neyse mustik, tekrar paylasim için sag olasin.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
makiko yazdı:Ben de izledim bu diziyi, sahane ve herkesin çok hoslanacagi bir dizi (gerçi ben film izledigimi sandim). Oyunculuk da çok iyi, kisacasi bayilacaksiniz. Smile

Size katiliyorum. Drama konusunda ellerine su dökülemez bu Koreliler'in.

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi