yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Much Is Your Dependency Ratio to Korean Dramas?
yaa acayip bi bagimlisi oldum ..birakamiom..türk dizileri artik baana hiç çekici gelmio..

ya abarti bir sekilde bagimli degilim dicema ama sunu deyim TV bakmayi birkatim diyebilirim vede dizi nin basina oturdummuda en az bir 3 veya 4 bölüm bakarim, gözlerime agri girmese tabikine, hatta 5 bölüm baktigim bile olmustur Smile ama bu sadece meraktan bakmistimdir acaba neolcak ilerleyen bölümünde,
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
(23-11-2009, Saat: 16:26)gum jandi yazdı: yaa acayip bi bagimlisi oldum ..birakamiom..türk dizileri artik baana hiç çekici gelmio..

(30-11-2009, Saat: 4:21)nastja yazdı: ya abarti bir sekilde bagimli degilim dicema ama sunu deyim TV bakmayi birkatim diyebilirim vede dizi nin basina oturdummuda en az bir 3 veya 4 bölüm bakarim, gözlerime agri girmese tabikine, hatta 5 bölüm baktigim bile olmustur Smile ama bu sadece meraktan bakmistimdir acaba neolcak ilerleyen bölümünde,

Her kelimenize katiliyorum... Bende ayni durumdayimd ;D
aynen yaklasik 8 aydir tv bakmiyorum kore dizilerini izlemekdenSmile) annem bile isi olmayinca acda dizi izleyelim diyor Smile) sanirim ben % 99 bagimliyimSmile
Ben düslerimin prensinden sonra MISA yi izlemistim ( :img-cray: Hayatimin en güzel dizisidir) I'm Sorry I love You dan arkadaslarimla o kadar etkilenmistim ki 1 ay boyunca yas tuttuk Smile Ama MISA gerçekten insani çok etkileyen bir dizi çok etkileyici yazilmisti :img-cray: Sonra BOF u izledik çok güzel o da insani kendine çok bagliyor Biggrin Sassy Girl de öyle...Daha sonra bir sürü dizi izledik tabi Biggrin Bence bir kore dizisinin kendine baglama orani Eger güzel bir senaryosu ve güzel oyunculari varsa %80-90 (vayy çok bilimsel konustumBiggrin )
"In Korean, sa- means die
rang-means together
and hae means doing"
So when u tell someone, SARANGHAE u mean...
"Let's die together - Let's live until we die together."
♥ ♥
Kesin ama kesin %100 .Kaç aydir TV'den dizi izlemiyorum ama benim elimdemi kore dizileri bagimlilik yapiyor Biggrin
evde oldugum zamanlarda PC sirasi bendeyse(kardes sayisi biraz fazla oldugu için =) izleyebildigim kadar izliyorum.tabii gündüzleri kaçamak; sagolsun ablam Ban bos zaman diye kiziyor Kizgin kendisi bir iki dizi izlemisligi vardir bizle yarimda olsa Smile
ama geceleri benim =)) sabah 7 8 9'lara kadar izliyorum uykuma bagli,çogu zaman PC basinda uyuyakaldigim ve annem+ablam tarafindan yakalandigim oluyor (klavyenin masasina basimi koymus bir sekilde isem boynumu eski haline çevirmem yarim saati buluyor Pisman Biggrin )
gevezeligim tuttu yine Biggrin hangi konuya cevap yazdigimi unuttum bir an yaa.. Pisman

bence bagimlilik seviyesi arkadaslar dediginiz gibi diziye bagli. Onay
fazla uzattim kusuruma bakmayin Saklan
Oran veremiyorum çünkü gerçekten insani kendine baglayan bir özelligi var Kore yapimi dizilerin Biggrin
Onew & Joon
muhteşem ikilim ^^

MBLAQ !
Eger dizide sevdigim ünlüler rol aliyorsa kesinlikle bagimli oluyorum.Sevdigim ünlü yoksa aklim kaliyo sadece.
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

bagimlilik kelimesi az kalir...ama henüz internetten dizi izlemeye baslamadim..
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi