23-11-2009, Saat: 16:26
yaa acayip bi bagimlisi oldum ..birakamiom..türk dizileri artik baana hiç çekici gelmio..
|
How Much Is Your Dependency Ratio to Korean Dramas?
|
|
23-11-2009, Saat: 16:26
yaa acayip bi bagimlisi oldum ..birakamiom..türk dizileri artik baana hiç çekici gelmio..
30-11-2009, Saat: 4:21
ya abarti bir sekilde bagimli degilim dicema ama sunu deyim TV bakmayi birkatim diyebilirim vede dizi nin basina oturdummuda en az bir 3 veya 4 bölüm bakarim, gözlerime agri girmese tabikine, hatta 5 bölüm baktigim bile olmustur
ama bu sadece meraktan bakmistimdir acaba neolcak ilerleyen bölümünde,
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
30-11-2009, Saat: 4:26
(23-11-2009, Saat: 16:26)gum jandi yazdı: yaa acayip bi bagimlisi oldum ..birakamiom..türk dizileri artik baana hiç çekici gelmio.. (30-11-2009, Saat: 4:21)nastja yazdı: ya abarti bir sekilde bagimli degilim dicema ama sunu deyim TV bakmayi birkatim diyebilirim vede dizi nin basina oturdummuda en az bir 3 veya 4 bölüm bakarim, gözlerime agri girmese tabikine, hatta 5 bölüm baktigim bile olmustur Her kelimenize katiliyorum... Bende ayni durumdayimd ;D
30-11-2009, Saat: 4:54
aynen yaklasik 8 aydir tv bakmiyorum kore dizilerini izlemekden
) annem bile isi olmayinca acda dizi izleyelim diyor ) sanirim ben % 99 bagimliyim
12-12-2009, Saat: 12:03
Ben düslerimin prensinden sonra MISA yi izlemistim ( :img-cray: Hayatimin en güzel dizisidir) I'm Sorry I love You dan arkadaslarimla o kadar etkilenmistim ki 1 ay boyunca yas tuttuk
Ama MISA gerçekten insani çok etkileyen bir dizi çok etkileyici yazilmisti :img-cray: Sonra BOF u izledik çok güzel o da insani kendine çok bagliyor Sassy Girl de öyle...Daha sonra bir sürü dizi izledik tabi Bence bir kore dizisinin kendine baglama orani Eger güzel bir senaryosu ve güzel oyunculari varsa %80-90 (vayy çok bilimsel konustum )
"In Korean, sa- means die
rang-means together and hae means doing" So when u tell someone, SARANGHAE u mean... "Let's die together - Let's live until we die together." ♥ ♥
12-12-2009, Saat: 12:05
Kesin ama kesin %100 .Kaç aydir TV'den dizi izlemiyorum ama benim elimdemi kore dizileri bagimlilik yapiyor
15-12-2009, Saat: 6:39
evde oldugum zamanlarda PC sirasi bendeyse(kardes sayisi biraz fazla oldugu için =) izleyebildigim kadar izliyorum.tabii gündüzleri kaçamak; sagolsun ablam
bos zaman diye kiziyor kendisi bir iki dizi izlemisligi vardir bizle yarimda olsa ![]() ama geceleri benim =)) sabah 7 8 9'lara kadar izliyorum uykuma bagli,çogu zaman PC basinda uyuyakaldigim ve annem+ablam tarafindan yakalandigim oluyor (klavyenin masasina basimi koymus bir sekilde isem boynumu eski haline çevirmem yarim saati buluyor )gevezeligim tuttu yine hangi konuya cevap yazdigimi unuttum bir an yaa.. ![]() bence bagimlilik seviyesi arkadaslar dediginiz gibi diziye bagli. ![]() fazla uzattim kusuruma bakmayin
15-12-2009, Saat: 20:16
Oran veremiyorum çünkü gerçekten insani kendine baglayan bir özelligi var Kore yapimi dizilerin
Onew & Joon
muhteşem ikilim ^^ MBLAQ !
15-12-2009, Saat: 20:19
Eger dizide sevdigim ünlüler rol aliyorsa kesinlikle bagimli oluyorum.Sevdigim ünlü yoksa aklim kaliyo sadece.
You're the one i love
Taeminnie~ ^^
16-12-2009, Saat: 15:54
bagimlilik kelimesi az kalir...ama henüz internetten dizi izlemeye baslamadim..
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia! |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|