yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatay Korea-Fans 3. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 3rd Meeting
Sevgili arkadaslarim. ^^
Grubun son iki günü. Cumartesi ve Pazar. Çarsida gezmisler ama 3 kisi hediyelik bir sey almamis... Biz de düsündük ki madem onlar almadi biz onlara alalim. Ama sizin de fikrinize ihtiyacimiz var. Zamanlari çok kisitli, büyük bir sey yapamayiz ama ufak veya orta boy, ögrenci bütçesine uygun, anlamli ne yapabiliriz? Bize fikir verebilir misiniz?

Hiçbir sey almayanlar Bryan, Justin, James
bence beraber çekildiginiz fotolarin birini tsörte baski yaptirin ani olur
dur düsüneyim biraz sen de bunu düsün

ben:kiminle evlenecekmişsin bakayım???
donghae:seninle tabiki seninle MARRY ME !SARANGE BETÜL

Smile

eger tshörte foto baskisi yapacaksak bundan herkese vermemiz lazim çünkü bu hediyeden onlarda ister sonuçta hepsinin bir anisi var burda hepsi burayi ve bizi hatirlamak ister...
biz aysetuba ile sabun ,buzdolabi süsü gibi seyler düsündük ama emin degiliz kararsiz kaldik o yüzden yardiminiza ihtiyacimiz var Smile
ekonomik olarak sizi düsünürsek kaliciligi da düsünürsek
nazarlik:kalici olacaktir türkiyeyi simgeler
türk lokumu :lezzeti bizi atirlatir
gül suyu:baska yerde bulamazlar kokusu burayi hatirlatir
iyi istatistik yaptim bakin iyi bu bence üçünü paket yapptirin ama üçünü birden

Smile

Fotograf albümü olur mu?
antakyaa has defne sanunu ama kokusu agir gelebilir ona göre ama hatiradir kullanmak zorundada degiller haniSmile

Smile

Panelden not aldiklarim:

"Lokum, nazarlik, defne sabunu, gül suyu.

"Mesela fon kartonuna kelebek çizseniz ve kelebegin kanadindaki lekelere bu arkadaslarin yada beraber çekindiginiz resimleri yapistirsaniz. Lekeleri resimler olustursa. Yada sop ile kelebek yapin resimlerle çerçeveletip verin. Biraz saçma gelebilir ama eglenceli çalisma olur. ^^"

"Türk lokumu ile gül suyu nazarlik bu üçünü paket yaptirin."

"Baharat paketi tarzinda birseyler hazirlayadabilirsiniz."

"Pestemal"

Çok güzel ya çok mutlusunuz gördügüm kadariyla. Herkes çok güzel.Ellen çok sevimli geldi bana selamimi ilet canim ^^ Justin'e gelince söyle kardese oraya gelirsem kulaklarini çekerim niye begenmiyormus kendini :S:S Ben onda gelecegin ünlü oppalarindan olma potansiyeli görüyorum.Nuna tavsiyesi kendisiyle barisik olsunBiggrin Burada herkes bayiliyor çekik göze beyefendinin dedigine bak hele Biggrin bunlari nasil çevireceksin bilmem artik ..Kolay gelsin..Iyi eglenceler size^^

Hediye tavsiyesi istersen eger erkeklere uyduruk degil ama söyle güzel taslilarindan tesbih olabilir az gelirse yanina diger önerilerden de eklersiniz Smile kizlara da oyali birer yazma çok hos olur bence bu hediyeler daha folklorik olur bence bizi anlatacaksa eger bu tarz hediyeler mesela hepsine bulursaniz birer örme patik olabilir kiz erkek fark etmez hem onlarda sever böyle seyleri Smile Ben fikir verdim elinizde oldugu imkanlarca siz türetirsiniz artik ^^ süre olsaydi ben de göndermek isterdim Smile aa bak aklima geldi yine örme lif satiliyor her yerde bulursaniz güzel olur bence
Hahaha baya eglenmissiniz bende burda fotograf ve videolara bakinca baya eglendim, orda vardi demek istemiyorum çünkü yoktum. hysterical

Sira Justin'e gelsin su deyisine çok güldüm ben çok çekigim ee bizim istedigimiz ne çok çekik. :d
Saklamsin yüzünü babaanne tatklidi süperdi. Hepsi çok iyi arkadaslar umarim begenmislerdir. :d
SS501 ~ KİM HYUN JOONG
aysetuba gayet iyi fikirler var burda..ögretmene yazma alabiliriz hosuna gidecektir..digerlerine gelince antakya resimli buzdolabi süsü alabiliriz..dolabi her açtiklarinda bizi hatirlarlar ...nasl olur ?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi