24-06-2011, Saat: 2:29
Hatay Korea-Fans 3.Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 3rd Meeting
Bir umutla basladigimiz bulusmalarin üçüncüsünü büyük bir mutluluk ve heyecanla duyuruyoruz.
![[Resim: 21938610150166897394255.jpg]](https://img594.imageshack.us/img594/3403/21938610150166897394255.jpg)
Tarih:16Temmuz 2011
Yer:Agape Cafe(Antakya Valilik Yani)
Saat:15.00
Spoiler göster
SpoilerDedik ama bulusma tarihinde sürekli degisiklikler oldu.Son ve kesin olarak bulusma tarihi 16 Temmuz Cumartesiye alindi.Amerika'dan gelen Koreli grup 17 Temmuz gecesinde gelecegi için onlar bulusmaya katilamayacak.Isteyen olursa bir etkinlik yapabiliriz.
Sürpriz misafirimiz Müstesar Dongwoo Cho'nun oglu Jungsoo olacak.Bizlerle tanismak için Hatay'a geliyor.Hepinizi bekliyoruz.Gelecek olanlar lütfen isim yazdirsin.
NOT:Yogun istek üzerine bulusma içerigi hakkinda bilgi verecegim.Öncelikle misafirimizle tanisacagiz.Kore sevgimizi paylasacagiz.Evimizden getirdigimiz,bize has yiyeceklerimizden tadacagiz.Sarki söyleyecegiz.Chopstick(yemek çubugu) kullanma yarismasi yapacagiz.Vee künefe yemeye gidecegiz.Eger vakit olursa belki çarsi içinde bir gezi düzenleyebiliriz.Gönüller bir olduktan sonra çok güzel vakit geçirecegimize inaniyorum..
Sürpriz misafirimiz Müstesar Dongwoo Cho'nun oglu Jungsoo olacak.Bizlerle tanismak için Hatay'a geliyor.Hepinizi bekliyoruz.Gelecek olanlar lütfen isim yazdirsin.
NOT:Yogun istek üzerine bulusma içerigi hakkinda bilgi verecegim.Öncelikle misafirimizle tanisacagiz.Kore sevgimizi paylasacagiz.Evimizden getirdigimiz,bize has yiyeceklerimizden tadacagiz.Sarki söyleyecegiz.Chopstick(yemek çubugu) kullanma yarismasi yapacagiz.Vee künefe yemeye gidecegiz.Eger vakit olursa belki çarsi içinde bir gezi düzenleyebiliriz.Gönüller bir olduktan sonra çok güzel vakit geçirecegimize inaniyorum..
![[Resim: 21938610150166897394255.jpg]](https://img594.imageshack.us/img594/3403/21938610150166897394255.jpg)
Tarih:16Temmuz 2011
Yer:Agape Cafe(Antakya Valilik Yani)
Saat:15.00
Spoiler göster
Spoiler
**Katilmak isteyenler mail adreslerini ve kaç kisi katilacaklarini bana özel mesajla bildirirlerse sevinirim. Ben de katilimci listesini ona göre düzenleyecegim.Listeye isim yazdirmak mecburidir.**
Katilacak Arkadaslar
Maria
Bidam55
anamaya+3
Pritnniash´
Quartz ´
shawol jonghyun+1
lee suyg byul
asyadenizi010
Baseka +2
Useobwa*-*
__snsd_dbsk_
Y.SU
seyhan
lee min ho+1
__snsd_dbsk_
Y.SU
seyhan
lee min ho+1
Fotograflar! / Photographs! (Tik! / Click!)
Sizler için yeni fotograflar ve birkaç da video ekledim. Peki nereden çikti bunlar?
Tiklayin ögrenin! ;)
Joon ile Joong-soo'nun Ardindan Gelen Koreli Grup Fotograflar! / Other Korean Group (Tik! / Click!)

Sizler için yeni fotograflar ve birkaç da video ekledim. Peki nereden çikti bunlar?

Joon ile Joong-soo'nun Ardindan Gelen Koreli Grup Fotograflar! / Other Korean Group (Tik! / Click!)