yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatay Korea-Fans 3. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 3rd Meeting
(13-07-2011, Saat: 12:53)daenambo yazdı: Ben belki gelebilirim. Ne de olsa Maras'a yakin. Bir aileme danisayim. (: Ha büyük ihtimalle babamla ya da 1 kaç arkadasimla gelecegim. (:
Bekleriz.Umarim gelirsiniz.Onay
Insallah bulusmaniz çok güzel geçer Biggrin Keske ben de gelebilsem yaa Sad Aslinda Ayse Tuba çok istiyor ( ki ben de can atiyorum) ama gelme durumum su anlik yok insallah diger bulusmalarda bulusuruz Hatayli Korecanlarim Biggrin Biggrin Biggrin Hepinize bol eglenceler. Bay CHO'nun ogluna ve bütün katilimcilara çok çok çok Annyong Biggrin
(13-07-2011, Saat: 16:47)Han Ji Minnn yazdı: Insallah bulusmaniz çok güzel geçer Biggrin Keske ben de gelebilsem yaa Sad Aslinda Ayse Tuba çok istiyor ( ki ben de can atiyorum) ama gelme durumum su anlik yok insallah diger bulusmalarda bulusuruz Hatayli Korecanlarim Biggrin Biggrin Biggrin Hepinize bol eglenceler. Bay CHO'nun ogluna ve bütün katilimcilara çok çok çok Annyong Biggrin

Kendin gelip diyebilsen keske. Sarhos Koredasim / Korecanim benim hehe. Biggrin Görüsürüz çingum. ^^ (Umarim)
Koreli grubun gelis tarihi neden degisti ki? E o zaman Seyhan abla, Saat 3te baslamayalim daha erken baslayalim?

It’s only for you
just wanna be for

you
(13-07-2011, Saat: 22:18)Baseka yazdı: Koreli grubun gelis tarihi neden degisti ki? E o zaman Seyhan abla, Saat 3te baslamayalim daha erken baslayalim?
Diger misafirler saat 4 gibi gelcekler.

(13-07-2011, Saat: 22:18)Baseka yazdı: Koreli grubun gelis tarihi neden degisti ki? E o zaman Seyhan abla, Saat 3te baslamayalim daha erken baslayalim?
Canim ben erken gelecegim.Sen de gel.Ama misafirlerimiz saat 16.00 gibi gelecek.

Ben Bir sey anlamadim seyhan abla öm gönderir misin ?
My ♪ S T A R ♪
♥ pαrĸ ѕнιɴ нye ♥
Eneem, Jungsoo. Biggrin
Güzel olacak güzel. Ayrintilari alacagiz sizden. Cool
Simdiden iyi eglenceler diliyorum çok güzel geçecegine eminimOnay

Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...

Taçsız Kral Metin Oktay
(14-07-2011, Saat: 13:33)meltem0049 yazdı: Simdiden iyi eglenceler diliyorum çok güzel geçecegine eminimOnay

Biggrin Insallah güzel geçer .
My ♪ S T A R ♪
♥ pαrĸ ѕнιɴ нye ♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi