yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatay Korea-Fans 3. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 3rd Meeting
Seyhan abla ben Yakup bey ile görüstüm. Tarihi 17-22 tarihleri arasinda herhangi bir gün olarak degistirebiliriz. Hafta içine denk geliyor ama zaten okullar tatil. Herhangi bir sorun çikmaz diye umuyorum ne dersin?
Bence olur arkadaslara da söyleyelim. 18 Pazartesi mesela ....
Arkadaslar bulusma tarihi 16 Temmuz Cumartesiye alindi.
(28-06-2011, Saat: 11:55)Baseka yazdı: Ben 23ünde gelemiyorum maalesef, size iyi eglenceler. ^^
Artik gelirsin. Biggrin
Seyhan abla sen olmadan ne yapacagiz biz orada? Ben gitmem heralde. cry Aglama
SEYHAN ABLAA!
AY INANMIYORUM SEVINCTEN CIGLIGI BASTIM ILK SOYLEDIGINDE VAR YA BABAM NE YAPIYOR BU DELI DIYE BAKIYORDU BANA. Biggrin
Neyse Capsi kapatip sakin sakin yazayim.
Ehem, Ablacim, çok çok tesekkür ederim.
Çok çok çok çok sevindim, gerçekten! Biggrin
Umarim sen de gelebilirsin.

It’s only for you
just wanna be for

you
Güzel bir bulusma olur insallah. Katilacaklara bol eglenceler. Smile
Güzel bir bulusma olur umarim. ^^

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Hepinize iyi eglenceler diliyorum. Bugün aksam Adapazari'ndan Mersin'e gidecegim oradan da doguya gezmeye çikacagim eger uyarsa her türlü gelirim.
Ayrica Sakarya 1.bulusmasina verdiginiz destekler için Sakarya adina hepinize çok tesekkür ediyoruz....
(05-07-2011, Saat: 14:35)KoreliTatanga54 yazdı: Hepinize iyi eglenceler diliyorum. Bugün aksam Adapazari'ndan Mersin'e gidecegim oradanda doguya gezmeye çikacagim eger uyarsa her türlü gelirim.
Ayrica Sakarya 1.bulusmasina verdiginiz destekler için Sakarya adina hepinize çok tesekkür ediyoruz....

Insallah gelebilirisin... Benim durumum meçhul çünkü kuzenim evleniyor bu ay hemde ayin 23-24'ünde dügün telasi içinde olacagiz. Smile
Kore'yi Seviyorum Çünkü Bana Hayyalerime Ulaşabileceğimi Öğretti =)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi