yukari
Anket Hangi Jang Geum?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Saray Ladysi
43.37%
170 43.37%
Sağlık Görevlisi
56.63%
222 56.63%
Toplam: 392 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi Jang Geum?
Ben dizide ki karakterleriyle Dae Jang Geum(Lee YoungAe) ister saray leydisi,isterse hemsire olarak gösterdigi basariyi rolünde oldugu gibi gerçek hayatindada tuttugunu koparan sevecen bir insan olarak görüyorum.Kendi hayati hakkinda yaptigim arastirmalarda basariya doymayan daha iyisini yapmaya çalisan hep güler yüzlü,samimi,sevgi dolu olan ve birazda çekingen duygu insani olarak gördüm.Kendisini bu diziden önce hiç tanimadim.Ama bunda böyle inanin fanatik hayrani olarak kalacagim.Onu bu kadar geç tanimis olmanin ezikligini yasiyorum.Ve onun sayesinde kore sinemasinin ne kadar güzel basarili yapimlara kavustugunu gördüm.Aldigi ödülleri,kazandirdigi ödülleri profesyonelligi yaninda ,rollerinde bütünlestigi karakterleri yasiyor olmasi ayri bir güzellikti.Siz dizi dostlarim,koreyi ,korelileri seven olarak bu güzel insanlar sayesinde onlari,kültürlerini, yasam tarzlarini,tarihlerinden kesitlerini,yemek kültürlerini ve dünyaya bakislarini daha rahat ögrenir ve yakinlasiriz.Onlari seviyorum.Doyamadim.Bu gidisle doyamayacagim.sevgilerimle...........
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
iSTE BASARININ SIRRI............

isimBilmişee Young Ae
Meslek: Aktrist ve model
Dogum Tarihi: 31 Ocak 1971
Dogum Yeri: Seoul, Güney Kore
Boy: 165cm
Kilo: 48kg
Kan Grubu: AB
Burcu: Kova

TV Dizileri:

Dae Jang Geum (MBC, 2003)
Mighty Waves (SBS, 2000)
Advocate (MBC, 2000)
Love As Fireworks (SBS, 2000)
Invitation (KBS, 1999)
Food Table of Contents (MBC, 1998)
I Survive Reason (MBC, 1997)
Medicine Brothers (MBC, 1997)
Papa (KBS, 1996)
Love And Marriage (MBC, 1995)
Western Palace (KBS, 1995)
Family's Husband How? SBS, (1993)

Filmleri:

Sympathy for Lady Vengeance (2005)
One Fine Spring Day (2001)
Last Present aka The Gift (2001)
Joint Security Area (2000)
First Kiss (1998)
Inch'Allah (1997)

Hobbileri: Yüzme, piyano çalmak ve ata binmek.

Egitim: Hanyang Universitesi, Alman Dili ve Edebiyati; Chung-ang Universitesi, Tiyatro ve Film Bölümü

Bildigi Diller: Korece, Ingilizce ve Almanca

Aldigi Ödüller:

2006 Baeksang Award: Best Actress (Sympathy For Lady Vengeance)
2005 26th Blue Dragon Awards: Best Actress Award for Sympathy for Lady Vengeance
2005 International Film Festival of Catalunya: Best Actress (Sympathy For Lady Vengeance)
2003 MBC Drama Awards, Grand Prize
2001 Pusan Film Critics Awards: Best Actress (One Fine Spring Day)
2001 Korea Movie & Music Awards: Photogenic Prize for Actress
1999 KBS Drama Awards: Most Popular Actress Award
1998 SBS Drama Awards: Best Actress Award
1997 SBS Drama Awards: Best Actress Award
1996 MBC Drama Awards: Best Actress Award
1995 KBS Drama Awards: Popularity Prize
1994 SBS Drama Awards: Best New Actress
Ben yeni bir dizisini daha izlemek istiyorum.Bu kizi gerçekten çok seviyorumSmile
ikiside isinde çok basariliydi ama oyumu hemsire olarak kullanmak istiyorum.çünkü hayat kurtarmak daha güzel bir guygu ve insan yemek yaparakta hastayi iyilestirebilir,ve unutmayalim ki cangema doktor olarak tarihe geçti
bende saglik görevlisi olarak kullandim hem ona çok yakisti hemde isinin eri oldu
cangemayi tek geçerim
ikisideSmile
bence saray leydiligide saglik görevliside ona yakisiyor
ben oyumu saray ladysi jang geuma ya verdim. mutfak ona yakisiyor. yemekleri hep güler yüzle ve severek yapmasi ve sunmasi çok hosuma gitmistir. mutfak kahyaligi onun hakkiydi bence fakat kendi tercih etti saglik görevlisi oldu.
hemsire olmasi dahada yakisti çünkü baskahya olsaydi büyük jang geum ünvanini alamazdi bana göre

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi