02-04-2008, Saat: 19:59
Ben dizide ki karakterleriyle Dae Jang Geum(Lee YoungAe) ister saray leydisi,isterse hemsire olarak gösterdigi basariyi rolünde oldugu gibi gerçek hayatindada tuttugunu koparan sevecen bir insan olarak görüyorum.Kendi hayati hakkinda yaptigim arastirmalarda basariya doymayan daha iyisini yapmaya çalisan hep güler yüzlü,samimi,sevgi dolu olan ve birazda çekingen duygu insani olarak gördüm.Kendisini bu diziden önce hiç tanimadim.Ama bunda böyle inanin fanatik hayrani olarak kalacagim.Onu bu kadar geç tanimis olmanin ezikligini yasiyorum.Ve onun sayesinde kore sinemasinin ne kadar güzel basarili yapimlara kavustugunu gördüm.Aldigi ödülleri,kazandirdigi ödülleri profesyonelligi yaninda ,rollerinde bütünlestigi karakterleri yasiyor olmasi ayri bir güzellikti.Siz dizi dostlarim,koreyi ,korelileri seven olarak bu güzel insanlar sayesinde onlari,kültürlerini, yasam tarzlarini,tarihlerinden kesitlerini,yemek kültürlerini ve dünyaya bakislarini daha rahat ögrenir ve yakinlasiriz.Onlari seviyorum.Doyamadim.Bu gidisle doyamayacagim.sevgilerimle...........
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.

ee Young Ae