04-06-2011, Saat: 12:57
Lee Seo-jin oynuyorsa kesin izlemeliyim.
Paylasim için tesekkürler.^^

You're number one!♥
Gyebaek / 계백 (2011)
|
04-06-2011, Saat: 12:57
Lee Seo-jin oynuyorsa kesin izlemeliyim.
![]()
You're number one!♥
Bir aksilik olmazsa bu diziyi Tukyu ile ortak çevirmeyi düsünüyoruz. Duyurusunu açmak için bir iki bölüm yayinlanmasini bekliyoruz.
![]() ![]() Not: Bu dizinin yapimcisi ayni zamanda Muhtesem Kraliçe, Saraydaki Mücevher, Yi San, Jumong ve Dongyi'nin yapimcisiymis. Tek dilegim Muhtesem Kraliçe'deki gibi cariyelerin ön plana çikmamis olmasi. Diger dizileri sevsem de cariyeler yüzünden bir antipati olusmustu bende. ![]() (05-06-2011, Saat: 15:09)hiraru yazdı: Bir aksilik olmazsa bu diziyi Tukyu ile ortak çevirmeyi düsünüyoruz. Duyurusunu açmak için bir iki bölüm yayinlanmasini bekliyoruz. Çok güzel olacagina eminim. Lee Seo Jin zaten sevilen biri. Bir de Gyebaek'i anlatiyor. Ah!!! Sabirsizlanmaya basladim. Dilerim bir aksilik çikmaz.Simdiden kolay gelsin. ![]() ![]() Sen de mi öne çikan cariyeleri sevmiyorsun? Ben de diger dizilerde o kadar degilde Dong Yi'de kral yüzünden saç bas yoldum yani. ![]() ![]() Of neyse bu konuda baya dolmustum,sayende açildim. ![]() ![]()
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Bu dizi nasil bi güzellikte olur bilmem ama Muhtesem Kraliçe gibi hiçbir dizi olamaz.Tarihi diziler içinde o bir numara bence.Tüm kadrosuyla muhtesemdi.Müdürdar Mishil.
![]()
06-06-2011, Saat: 3:55
Konu için tesekkürler .
![]()
08-06-2011, Saat: 1:11
(Son Düzenleme: 08-07-2011, Saat: 17:30, Düzenleyen: ewrem-se7en.)
Muhtesem Kraliçeden tanidigimiz Mishil'in hareminden olan Jeon No min
![]() ![]()
08-06-2011, Saat: 2:46
Basroldeki bayan henüz belli degil. Cariye dizisi olmadiktan sonra basroldeki bayan pek önemli degil bence.
![]()
08-06-2011, Saat: 17:20
Cariye dizisi degil tabii ki. Muhtesem Kraliçe'nin senaristi varsa kaçirmamak gerek.
Miss Ripley'in ardindan yayinlanacakmis zaten. Zorlanmayacagim çevirmekte, hem de seninle ilk defa ortaklik yapmis olacagiz abla. ![]()
08-06-2011, Saat: 21:17
Süper ikili olacaksiniz , birbirinizi çok iyi tamamliyorsunuz süphe yok . Ablalarima kolayliklar dilerim.
![]() ![]()
11-06-2011, Saat: 12:49
Heyecanla bekliyorum çevrilecegi günü. Lee Seo Jin'i izlemek harika olacak!
![]() Hilal ve Esra Abla size de çok tesekkürler. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|