yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gyebaek / 계백 (2011)
[Resim: 64091192.jpg]
[Resim: 90797699.jpg]
[Resim: 95239197.jpg]
[Resim: 44652061.jpg]
[Resim: 82028101.jpg]
[Resim: 59760063.jpg]
[Resim: 65655214.jpg]
(07-07-2011, Saat: 12:47)prens_yisan yazdı:

Resimlerde çok karizmatik çikmislar. Super Resimler için tesekkürler.
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
Vay vay vay. Fotolar muhtesem. Insallah bir aksilik çikmaz da çeviririz... Tukyu. Heart

(03-07-2011, Saat: 16:06)buse_san yazdı: Bu diziyi çok sabirsizlikla bekliyorum ama simdiden hayal kirikli bir dizi olacak gibi.Kostümlerin hepsi Muhtesem Kraliçe ve Kim Soo ro dizisinden alinmis yukardaki resimde Kim soo ro'nun giydigi zirh var mesela.Kralin elbisesi muhtesem kraliceden ve yukaridaki resimler Kim Soo Ro ve Muhtesem Kraliçe'den.Böyle büyük bir üstadin dizisini çekerken iyi birseyler yapilmasini isterim sahsen ama her diziden elbise getirip ortaya karisik birseyler yapmak tamamen hayal kirikligina ugratti beni.Simdi tek düsüncem senaryo senaryo da kötü olursa dizi facia gibi olacak diyorum bem ama erkende konusmamak lazim sonuçta denem çekimleri Eylül ayinda çikacak dizi hakkinda erkenden konusmak gereksiz olur.

Iyi de Gyebaek Muhtesem Kraliçe yani Seonduk döneminde yasayan bir general. Kostümlerin ayni oldugunu sanmiyorum ama illaki benzerlik olacaktir. Ayni dönemi anlatan dizilerde benzeri kiyafet olmasaydi mantik hatasi olurdu bence. Buna mi takildiniz yani?

Kiyafetlere takildim evet gerçekcilik yok dizide muhtesem kralicede baekje devleti çok az bahsedildi ama baekje korenin en kültür bakimindan üst düzey bir ülke sonuçta o dönemi yansitamadiktan sonra benim açimdan pek bir anlam yok.Nasil suan ülkemizde oynayan muhtesem yüzyil dizisi kadinlarin kiyafetler tamamen gerçege aykiri ise bu dizi içinde böyle diyebilirim.Internette arastirip bakabilirsiniz elbise modelelrine sahsen ben görsellige önem veren biriyim sevdigim bir oyuncu için dizileri izlerim ama onun yaninda görsellige çok önem veririm.Mesela Ekledigim resimde kim soo ro dizisinin deneme çekimlerinde kullanilan elbisenin aynisi sadece üst kartal modellemesi eklenmis okadar.Yine izlerim ama gerçege yakin olmasini isterim benim düsüncem budur.Hekresin kendisine ait düsünceleri var sonuçta bazilarida bas roldeki oyuncu için izlemek ister bazilarida o dönemin kahramani için bende o döenemi yansitan elbiselere önem veriyorum.

Çeviricekmissiniz kolay gelsin size simdiden umarim güzel ve akici bir sekilde izleriz 2 çeviri ile.

Edit: Yanlis yazmisim kusura bakamyin ikinizin altyazisi ile zevkle izleyecegim diyecektim 2 konuya mesaj yazarken böyle oldu kusura bakmayin düzenleme tusunu bulamadigim için düzenleyemedim.
Bence sadece tanitim resimlerine bakarak önyargida bulunma. Oyuncu kadrosu bir hayli sevilen isimler. Kiyafet konusunda da ayni özeni göstereceklerdir.
Sende haklisin belki degistirirler son çikan resimleri eklerseniz bende görmüs olurum hep ayni resimler var çünkü intenrette Smile.

Bu arada dizi nezaman yayina giriyor ?
25 Temmuz'da ilk bölüm yayinlanacak Kore'de. Ilk mesaja ekledim en son bilgileri. Onay
Bilgilendirme için çok tesekkürler. Onay
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi