V ay canina süper bisey hem eglenceli hem de amaci varmis ekinleri solucanlardan korumak gibi. K onu için de tesekkürler. H er geçen gün ailecek kore hakkinda daha çok sey ögreniyoruz. Y akinda bir koreliden bile daha çok sey biliyor olabiliriz.
|
Geuybulnori (쥐불놀이)
|
|
V ay canina süper bisey hem eglenceli hem de amaci varmis ekinleri solucanlardan korumak gibi. K onu için de tesekkürler. H er geçen gün ailecek kore hakkinda daha çok sey ögreniyoruz. Y akinda bir koreliden bile daha çok sey biliyor olabiliriz.
Ç ok hos ya bende yapmak isterdim... P aylasim için tesekkürler.
...sufiyye falls in love...
ALWAYS KEEP THE FAITH
Ne kadar hos görüntüler çikmis...O kutucuklarin böyle isiklar çikarabildigini görmek çok sasirtici. Ellerine saglik Hilmi abi çok seker bir konu olmus.
...Y Ahora Me Muero De Amor Si No Estas,Me Muero y No Puedo Esperar......
http://efsaneprens.com/ Efsane Prens WebSitesi
05-01-2009, Saat: 22:39
Muhtesem bir seymis! Resimler de harika bir görüntü olmus.Bu güzel konu için çok tesekkürler.
15-04-2009, Saat: 0:01
Paylasimin için tesekkürler....
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Harika bir konu.Tesekkürler.
안녕하세요
T esekkürler.
Tesekkürler.Ç ok güzel bir konu.H arika resimler.
••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑•• Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity •●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Çok güzel bir oyun ayni zamanda tehlikeli de...Dikkat edilmeli oynanirken..
![]() Emeginiz için tesekkürler abicim. Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(; |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|